Srbine gori si od Bugara!

Day 5,931, 11:41 Published in Serbia Serbia by prc krc prc

Postovani gradjanin eSrbije,
Skraticu maksimalno zato sto moram jer sam vec jednom napisao clanak pa slucajno sve sto sam pisao izbrisao. Danas sam usao u Narodnu Miliciju i u stranku i u jedinicu, inace ima dve jedinice narodne milicije. usao sam kod moga drugara prcka i kada tamo ima sta da vidim, ja mislio oni patiote a oni ustvari uveliko saradjuju sa hrvatima i kada god im je neko to rekao na drzavnom zidu oni su poricali i trazili dokaz. e pa evo vam dokaz kako cuma od Hrvata obezbedjuje hitove u nizim divizijama.
klikni na link da vidis slicicu

e moj Srbine gori si od onog zabadaca noza u ledja
posle toga sam mu se obratio i covek je bez ikakvog srama i negodovanja sve ovo potvrdio!

klikni ovde da vidis slicicu

Sada je neka svima jasno zasto kace Hrvatske i Albanske zastave, za njih ne vazi ono (u.i hrvata da siptar nema brata) oni vise vole da se lizu sa njima.
posle ovoga mogu samo njima da predlozim da menjaju drzavljanstvo ili bar avatar na jedinici, ne bi se oni stideli ni sahovnice.
e moj Srbine, gori si od Bugara, Bugari su za vas gospoda!

a vi dragi moji gradjani i dalje saradjujte i glasajte za NM33, cak i dve jedinice imaju a svaki drugi dan imaju po jednog clana vise i to nivo 25, mislim na stranku. pa dokle vise!
pazite za koga glasate i kome okrecete ledja na sekundu, moze da iznenadi, kao bugarin, samo sto ce ovaj domaci sekirom, ne nozem!
Srdacan pozdrav za moga druga Prcka i nm33, nm33 Srbija nm33 i jagnjeca brigada,
zivela eSrbija!