Спасимо Астерију !!

Day 5,930, 14:46 Published in Serbia Serbia by Danicic Predrag
Поштовани граћани и граћанке имам за вас веома битно обавештењееСрбије која је главни лидер и оснивач савеза Астерија је решила да провери борвену способност осталих чланица савеза отварњем тренинг ратова са истима .

Раније је наш вољени и цењени поредседник таква "орања" радио у неким тренинг ратовима са Емиратима мада та епоха није дуго трајала .Ако се савезници добро покажу у тренинг ратовима са нама готово је сигурно да ће битзи на врхунцу задатка када се буду борили са КОД земљама


ПРЕМА ТОМЕ

У овом кључном историјском тренутку по нашу земљу и цео еСвет позивам све грађане на јединство и сталоженост.

Јако је битно да све одлуке које сад урадимо буду беома смирене и да будемо далековиди и јединствени у нашим поступцима .
Сутра у току дана позивам све граћане еСрбије да проверимо војну способност Бугара и покушамо да ослободимо старовековни Срски град Видин од њихове вековне окупације . ( Ако буде нека друга регија нема везе .. )

Пробаћу у зависности од времена да оставим линк битке у посебном Чланку .Не Заборавите да је Астерије јака зато што су све чланице имале јаке тренинге са еСрбијом ми смо тај главни тренер и морамо да одржавамо форму наших савезника.

Биткас против бугарске

П.С. Ако наши бот мајстори желе заиста да организују тренинг ратове ја као прави конструктиван опозиционар им представљам ново револуцинарно и СТО ГОДИНА СТАРО старо решење..

Које је предложио један истакнути члан наше заједнице .