Idei tervek

Day 5,904, 11:43 Published in Hungary Hungary by Juszuf ibn Juszuf

Kedves játékostársak!

Az új év elején sokan megfogalmazzák az éves célkitűzéseiket, elérendő eredményeiket. Így tettem én is. Az alábbiakban megosztanám veletek mire jutottam (na jó annyi időt nem vett igénybe ezeknek az összeszedése 🙂 )

Egyik első új célom, hogy a hétköznapi unalmasabb játékmenetet kicsit megtörve igyekszem több cikket írni, ezzel is színesítve a mostanában kissé monotonná vált, versengső, kihívásos (vö.: "Van még valaki")?
Szeretnék a katonai potenciálomon valamelyest javítani. Ennek keretén belül tervben van a földi rangom (mely jelenleg három csillagos Kratos 🙂 ) fejlesztése, valamint a protector szint növelés. Amennyire látom, mindkettő kellő ideig le fogja kötni az időmet. Utóbbi elősegítése céljából, hacsak nem kifejezettan van valami létszükséglet kizárólag magyar csatákban és oldalon fogok továbbra is ütni.

Idővel szeretnék önellátó lenni, aminek feltétele a megfelelő szintű és mennyiségű cég, ennek alapjait szeretném lerakni. Nem számoltioam ki, hogy mennyire lesz majd szükségem, de nem is sietek, ez úgyis hosszú távú befektetés.

Ezek lennének az idei év tervei. Ha ezzel kapcsolatban van észrevtételetek ( prevetíve elmondanám hogy nem vagyok fake 🙂 ) nyugodtan tegyétek meg komment formájában.

Addig is: Ad victoriam!