Γιατί;

Day 5,899, 23:11 Published in Greece Greece by alioth

Όπως είπα και στο προηγούμενο άρθρο μου, δεν γράφω εύκολα αυτές τις μέρες. Ήταν πιο εύκολο όταν ήμουν Υπουργός Εξωτερικών της Κροατίας. 😀

Χάρηκα που μετά από τόσους μήνες μπόρεσα να δω το μπλε στο χάρτη.


Ήθελα να δημοσιεύσω το προηγούμενο άρθρο μου πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά άργησα λίγο. Το ίδιο κάνω και τώρα. Αμέσως μετά το άρθρο μου είχαμε πολλά AS, μια συγκεντρωτική επίθεση από την Αστέρια. Και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ευτυχείς που ήμασταν ελεύθεροι και σχεδόν εξοντωθήκαμε ξανά.

Γιατί;

Ρουμανία για Ελλάδα

Σουηδία για Βενεζουέλα

Πορτογαλία για Γαλλία

Ιράν για Βοσνία

Βουλγαρία για Βοσνία

Μολδαβία για Σλοβακία

Και όλα αυτά επειδή πριν από 3 ημέρες η Αργεντινή και η Χιλή αρνήθηκαν να επιτεθούν στην Πορτογαλία στη Ρωσία

Αργεντίνη
χιλή

Δυστυχώς κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να είχαν προσγειωθεί. Ακόμα κι αν ξέρουμε ότι αν δεν επιτεθούμε... θα δεχτούμε επίθεση. Αυτό συνέβη ξανά. Χάρη στους συμμάχους μας μπορέσαμε να παραμείνουμε στην πορεία. Είχαμε πολύ δύσκολο τανκάρισμα, αλλά όλοι τα καταφέραμε.

Έτσι, η αλλαγή του νέου έτους ήταν λίγο πολυάσχολη για εμάς. Επίσης, ο βόρειος γείτονάς μας Βουλγαρία προσπαθεί πάντα να πάρει την περιοχή από εμάς. Αρχίζουν να γίνονται πραγματικά ενοχλητικοί. Δεν μου αρέσει ο πόλεμος στα σύνορά μας, αλλά από τη στιγμή που η Βουλγαρία συνεχίζει να προτείνει νόμο στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Σχετικά με τη συμμαχία....Το θέμα είναι τι πρέπει να γίνει με τη συμμαχία; Μετά το προηγούμενο άρθρο μου κάποιοι από εσάς ρωτήσατε γιατί μείναμε. Λοιπόν.... Δεν είμαι όμως αρκετά θυμωμένη για να παραιτηθώ τώρα. Έχουμε μια σπάνια καλή σχέση ειδικά με τη Γαλλία και ίσως την καλύτερη αυτή τη στιγμή, με τη Σλοβακία. Επιστρέφει στο παιχνίδι μετά από πολύ καιρό ο σημερινός CP που είναι ικανός για σημαντικό air dmg. Είναι μια νίκη για εμάς.

Αν προσέχατε, η Τουρκία έφυγε από την CODE τον Σεπτέμβριο και έκτοτε ακολουθεί το δικό της δρόμο, προσπαθώντας να παραμείνει ουδέτερη. Μπορώ να πω ότι δεν τα πάνε άσχημα. Τον Δεκέμβριο κατάφερε να ξανανοίξουν για λίγο τα TW μαζί τους αλλά η επίθεση πριν 2 εβδομάδες τα έκοψε και η τωρινή τουρκική θέση είναι ότι δεν θα υπάρξει άλλη συνεργασία. Σκέφτηκα πολύ να το γράψω αυτό, είναι ένα πονεμένο σημείο από την πλευρά μου, καθώς ίσως η καλύτερη σχέση που είχαμε στο παιχνίδι - ειρωνικά - ήταν με τους Τούρκους. Αλλά μετά από πολλή σκέψη, νιώθω ότι είναι καλύτερα να το ξέρετε.


alioth