M E G E R Ő S Í T É S

Day 5,898, 04:27 Published in Hungary Slovenia by fsb1000


Megerősítem, hogy elfogadtam Mágus79, a kisdives csapat vezetőjének kihívását.

Megerősítem, hogy a kihívás sebzés számolásának bármilyen érdemi módját elfogadom, legyen az TP vagy magyar csata mindkét oldala vagy összes sebzés az LB alapján.

Megerősítem, hogy a kihívásban bármely csapat-formációt elfogadom,
legyen az a kisdives oldalon 11 vagy 9 (vagy bármennyi), a szégyenlistázottak 7 (bármennyi) főjével szemben.

Megerősítem, hogy a kihívás bármely időtartamát elfogadom, legyen az 1 nap, 1 hét, 1 hónap vagy 1 év.

Megerősítem, hogy a kihívás sebzés adatait minden résztvevőre mágus adminisztrálja.

*-*-*-*-*-*

Erre a megerősítésre azért volt szükség, mert mágus támogatói kikezdték a korábban cikkben leírt kihívás elfogadásomat, hazugnak neveztek, stb


Na... akkor most tisztáztuk: ez a cikk legyen az én hivatkozási alapom minden "elfogadásra" vonatkozó vitában. Ebben a cikkben fogadtam el a kihívást: Link..
Hivatkozás a kihívás teljes körű elfogadására. Ez az elfogadás nem tartalmaz semmilyen feltételt részemről.

Mivel nem bízom mágus becsületében, adminisztrációs képességeiben és kitartásában, ezért magam is vezetem a saját sebzéseimet, amit összehasonlítok máguséval és az általa rögzített adatokkal.
A kihívón és rajtam kívül, a 18-16 érintettből eddig csak 1 játékos Nevenincsis jelezte, hogy részt venne ebben a szerintem pofátlanul egyoldalú és játékosok megalázását célzó kihívásban, ezért kérése alapján lehet, hogy majd az ő sebzés adatait is vezetem és ellenőrzőm egy darabig.

Most itt tartunk 1,5 hét után (második hét adatai szombat du-ig érvényesek.):


*/*/*/Ez egy pozitív megerősítés volt.

Miért bízom abban, hogy nem megalázottként hanem győztesként jövők ki ebből a kihívásból? Miért gondolom, hogy hazugság volt mágus állítása, hogy nem ütök magyar csatákban?

1.
Tényszerűen kiolvasható az adatlapunkról, hogy sokkal többet ütöttem TP-t, magyar oldali sebzést mint magus. Pedig magus egy feltápolt vásárolt karakterrel játszik, amely 4 évvel idősebb az enyémnél és állítása szerint jelenleg is állami támogatást kap.

2.
Nem a BH-kért játszom (lásd adatlap 34K vs 5K), elvből sosem ütök magyar oldal ellen, se BH-ért se másért. Külföldi csatákba se járok BH-zni. Nálam a TP a bevételeim része, sokkal fontosabb része mint a BH farmolás.
Minden ütésem hasznot hoz, főleg a saját gyártású Q7 tankokkal. Önellátó szisztémám van, amelynek a vége a TP ütés, piacon ritkán adok el tankot.
Tehát a kihívás is hasznot hoz nekem, minél többet ütünk, annál többet.

3.
A kihívás teljesítéséhez az energia nagyarányú felhasználása szükséges. A lehető legtöbb well-t kell sebzésre váltani akár zéró veszteséggel, túltöltöttség nélkül.
Jelenleg 10+K az energiacenterem pakkokkal és a jelenlétem is fokoztam erepen. Ezeket a szinteket várhatóan tudom tartani jövő nyárig (akkor egy hosszabb utazásra megyek a családi tervek szerint)

4.
Úgy gondolom csak a közepes jelenlétem kell fenntartanom és kicsivel több energiát (csokit) tenni a sebzésembe, hogy abszolút győztese legyek a magus féle kihívásnak. Ennek oka a magas "Tapasztalati" pontom. TOP6 játékosként, és 2165-ös szinttel kb. 10%-al többet sebzek azonos csatákban mint mágus.
Nem kell BH-t keressek, nem kell külföldi csatákban üssek és a pakkozás sem jelent gondot, bár kicsit sajnálom más játékoktól átcsoportosítani a hobbipénzem. Itt már a villanyoltásra vártam.
Ez a szemét, öntelt és inkorrekt kihívás felébresztett itt erepen.

.

-*-*-*-*


Soha ne told fullba a kretént és a gyűlölködést, arcoskodást, és a kinek nagyobb az sebzése dolgokat, mert úgy jársz mint mágus.
Jó volt?