2024 alsó DIV vs trollok!

Day 5,892, 12:16 Published in Hungary Hungary by Magus79

Sziasztok!

Mivel holtig tanul az ember és én is próbálok tanulni és fejlődni.
A tavalyi évben a támogatásos táblázat már kezdtet átláthatatlan lenni ezért gondoltam az idei évben átrendezem, hogy könnyebb legyen majd kezelni.
Nagyon sok támogatást kaptunk a 2023-as évben és megmutatom, hogy valóban jó helyre is mentek és az, hogy itt tartunk nektek is köszönhető!

A 2023-as alsó felzárkóztatás arról szólt, hogy 1 csapatként egymást segítve milyen gyorsan tudunk fejlődni és segíteni az éles csatákat.
Én maradtam az újságíró és elnézést érte ezt elismerem nem vagyok jó benne.
Van akit ez zavar, hogy az alsó DIV egymást segíti és nem egymás ellen harcol a BH-kért és a kartell század név se véletlen jött létre de akkor még nem engem piszkált fsb de ez a század már a játék végéig követni fogja! (Azure Falcon).

Inkább mutatnék nektek egy fejlődést alsó DIV-ben ami nagy segítség éles csatákban nekünk és a sikerek a csatákban nektek is sokat jelent!
Fontos pontokat hozunk éles csatákban és annál többet tudunk tenni minél erősebbek vagyunk.

Egereszolyv:
Indulás: 2023.02.27 Titan***
Zárás: 2023.12.31 Legends of Hungary: 1224333 Battalion XX

Így nézz ki 1 év alatt 21 ranglépés:

https://kepkuldes.com/image/PiSs6j
Mind nagyon sokat fejlődtünk és az éles csatákba még hasznosabbak vagyunk.

Hamarosan még több LegendXX Div3-as jön elő és büszke vagyok rájuk, hogy ahonnan indultunk még nincs 1 év és már most hol tartunk és persze azoknak a támogatónak és köztük akik állandó támogatók is ezeket a sikereket remélem magatoknak is érzitek.
Az új táblázat, hogy átláthatóbb legyen a könyvelések.

https://kepkuldes.com/image/PiuKHY

Az újságjaim sajnos nem túl sikeresek mert az eredményeket trollok és hazug játékosok próbálják bemocskolni a kommentek alatt!
Róluk nem írtam de ide jöttek hazudni!
Ezt nem hagyhattam szó nélkül és mint a való életben is ha valakibe belekötsz ne csodálkozz ha valaki pofán csap még akkor is ha szemüveges vagy! Ez nem védd meg!

Tehát a kihívás!
fsb már közzé tett 1 eredményt nézzük meg előbb azt.

"A KIHÍVÁS eredményeit táblázatban vezetem. A kisdives csapat játékosait nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni, ezért csak a kihívó és a saját TP sebzésem adatait rögzítem képernyőmentéseken és vezetem egy táblázatban."

Nem fognak kellemetlen helyzetbe kerülni!
Mivel a troll csapatodnak nagy volt a pofája nyugodtan mehetnek a sebzéseik a táblázatba. Az, hogy velük együtt már gáz lenne a táblázatot nézni már másik kérdés. Próbáltad elkerülni de nem sikerült majd én megteszem.

fsb1000 aki 1 hónap alatt már 2szer égette le magát (troll párt bukása TOP5-ből kiesés majd elnök jelölése 1 olyan időben ahol tavaly ilyenkor még az is elnök lett aki csak poénból jelőlte magát is nyert, fsb-nek csúfos vereség lett az eredménye).

"A KIHÍVÁS-ban nem egyenlő feltételekkel lettek az emberek besorolva. A szégyenlistázottak (beleértve magamat is) nem kapnak támogatást" Jakob!!!
"kisebb az erejük, mint akikkel szembe lettünk állítva."
Akkor lehet csendbe kéne maradni és nem keménykedni! Ha meg nem akkor ne féljetek a pofontól!
Érdekes, hogy fsb szégyenlistásnak mondja a troll csoportott. Mhhhhh 🙂

Sok adatot mentettem és sok valós statisztikával fog folytatódni ez 1 cikk!
Mivel én úgy éreztem valósan mondtam, hogy hónapok óta nem harcol igazán éles csatákban nézzük meg a decemberi adatokat hozzám hasonlítva.
Ez azért fontos mert ha valaki csak farmol akkor nem nagy telesítmény 1-2 hónapig többet felmutatni míg más folyamatosan üt.

Magyar össz Div legnagyobb sebzése 4 hete:


Magyar össz Div legnagyobb sebzése 3 hete:


Magyar össz Div legnagyobb sebzése 2 hete:

Magyar össz Div legnagyobb sebzése 1 hete:Persze így könnyű keménykedni és pofázni de előbb utóbb elfogysz és meglesz a valódi eredmény is de ha együtt keménykedtetek akkor legyen benned annyi gerninc, hogy a valós kihívást fogadod el és nem magadra kreálsz valamit.
Mint azt, hogy szerinted én úgy hívtalak ki, hogy akkor abba a Div-ben abban a csatában neked többet kell ütni vagyis lopni jönnél BH-t! Én össz sebzés versenyre hívtalak nem 1 kör azonos dívjába harcolni de te a lopáshoz ezzel felhatalmaztad magad, hogy akkor megteheted.
Nemm fogsz itt lopni és tenni fogok róla.
Azzal pedig, hogy újra megpróbálod tönkre tenni az alsó divet megsúgom, hogy nem fog működni.
Már csak azért sem mert ezúttal nem költözök el de ha az országnak károkat okozol ezzel szembesítve leszel ezzel népszerísitve úljabb elnöki indulásodat majd 😃

Mi keményen harcoltunk éles csatákban pl itt:

Vagy itt:

Vagy itt:

És sorolhatnám.

A lopási kisérleteidet is nagyon szépen kezelem.
Pl így:

Számokból látható, hogy nem a csata érdekelt mert nélküled is hoztam volna a kört.

Még lesz mit közzé tennem de szeretném hamar lezárni az újságot így jöljenek az eredmények!!!
A troll csapat 2023-ban is szépen harcolt főleg éles csatákban!Szeretném bemutatni a troll versenyzőket!
Gratulálok Vadaskertbenvok akinek végre sikerült most a versenyünk alatt új rekodott dönteni. Természetesen az ingyenes 160 millás bombákkal amivel próbált BH-t lopni Div3-ban tőlem persze nem sikerült és nem is éles csatába dobálta őket de legalább próbálkozott. Persze jó kérdés eddig mégis mit csinált velük ha megnézitek a dátumot.
Neki az új év rekordott hozott amire büszkék lehetünk:

Ernst von Jacob aki kiváló pártok utáni kémkedésben:

Gondolkozni nem nagyon szokott így amikor még kértem fegyvert és reduit tőlem akart vásárolni Q7 fegyvert adtam reduit-nak ajánlatott is fegyver eladásra.


MCMLXXVXII0II Akinek azért van egy nulla a karakterében mert már bannolták az eredetit multizásért.
Ö az egyik nagy hadvezér a csapatban:
Amikor épp az a téma nem gáz, hogy fsb felesleges energiát vesz ki tőlem éles csaták elől?

https://kepkuldes.com/image/PiUlDA

Folyatom még majd a bemutatkozásokat, hogy mindig legyenek izgalmas részelet is de lássuk végre a jelenlegi részeredményt ha már fsb is közzé tette!
Ime az eredeti és nem fsb által kreált.

https://kepkuldes.com/image/PiiWod

Fsb1000 ez így szívás.
Szerintem húzzál bele bár végre ezen a héten még Atilla14-et is lekörözted de úgy nézz ki még ez is kevés lesz 😃

További jó szórakozást mindenkinek 🙂Üdv,
Magus79