P.U. 5891. - Eredményhirdetés

Day 5,891, 04:23 Published in Hungary Hungary by Teleki Kolos
Tisztelt Olvasók!
Következzék a nyereményjátékba beküldött válaszok kiértékelése! Nézzük általánosságban a válaszokat!Mind a kettő a YouTube-on van. Mind a kettő zene... - Ezek túl általános megfejtések lennének. Túl könnyű.A p*nára gondoltam. - Ez közismert tény, így megfejtésnek ez sem lenne bonyolult...Mind a két címben ott olvasható a virág.
- Ezt tudatos megvezetésnek szántam. Alapvetően bármilyen zenei videó mehetett volna a két művésznőtől.Volt egy generatív nyelvi modell által készült válasz is. Ez hasonlatos a Nádas György által előadott Érettségi című jelenethez.
youtu.be/Y8-Crn2GiVkBig Bambino helyesen érzékelte, hogy a dalok különféle ismérvei irrelevánsak. - Ő sajnos abban tévedett, hogy föltételezte, nincs kapcsolat közöttük.Ez valójában nem zenei, hanem filmes kérdés volt. Volt egy Gilmore Girls - Szívek szállodája és egy Dogma tipp. Volt olyan, aki a két klip rendezőjét vélte ugyanannak.Többen panaszolták a két zene színvonalát, stílusát. Könnyítés lett volna, ha válaszként megírom, nézzék lenémítva a youtube videókat.

Sam Phillips tündéri alakítást nyújtott a Die Hard 3 Az élet mindig drága című, 1995-ben készült filmben. Az általa alakított Katya nevű karakter egy nyúlfarknyi szerepet kapott a filmben. Én anno szíves örömest megnéztem volna egy olyan akciófilmet a művésznő főszereplésével, ami erre a karakterre alapul.Alanis Morissette látható volt a Dogma című, 1999-es film végében. Ez része volt a megfejtésnek. DoA még helyesen le is írta. Ezért járna egy vigaszágas díjazás, ám őt már kénytelen voltam az első válaszadásánál diszkvalifikálni, mivel már ott több lehetséges megfejtést közölt és még utána is írt újabbakat.

A közös a két közzétett videóban: Mind a két zenei videó előadó művésznője olyan aranytorkú énekesnő, akik szerepeltek olyan filmben, amelyben az általuk alakított karakternek nulla hosszúságú volt a szövegkönyve. Hiába jó a hangjuk, nem beszéltek. Aki nem hiszi, nézze meg a két filmet!Tehát nem sikerült nyertest kihirdetnem... Talán egy még nagyobb nyeremény még jobban motiválta volna az olvasóimat a helyes megfejtés földerítésére.Mivel a várható nyeremény összege tisztességes mértékűnek tekinthető, nem akartam túl könnyű kérdést adni. Ezért elnézést kérek mindenkitől, aki fölbosszantotta magát a túl általános játék kérdéstől!

Aki valaha látta, már bizonyára régen nézte, azoknak ajánlom megtekintésre a Die Hard első három részét és Kevin Smith munkáit!

Ü𝓭𝓿ö𝔃𝓵𝓮𝓽𝓽𝓮𝓵
   𝓣𝓮𝓵𝓮𝓴𝓲 𝓚𝓸𝓵𝓸𝓼