Бахатост владајуће гарнитуре. ЕДИТ

Day 5,887, 15:34 Published in Serbia Serbia by Danicic Predrag

еСрбија тренутно има 5 ( словима ПЕТ ) окупираних регија .То је и више него довољно да направе једну битку и један устанак да буде активан увек током дана и то 24/7

Aко се случајно неки устанак завршава у 3-4 ујутро једноставно се може написати чланак навече и рећи "е људи кад нема битке дижите устанак у овој регији" после пинујеш пост на каналима, одеш на спавање и ујутру пошаљеш лову свима за 2 минута док переш зубе, стварно није тешко ) ..


Међутим безобразлук и бахатост владајуће гарнитуре често је довела до овога .Цео новогоднишњи евент ми нисмо имали ни један прави рат ..


Због таквог неодговорног и безобразног опхоћења према грађанима еСрбије позивамо домаће форељаше да се посвете стварном животу уместо да нас јашу у ерепублику ..


А грађане који су у странкама које подржавају такво шарлатанско понашаењне да одма изађу из истих .. ( за то да би смо имали једну битку увек активну потребно је 20-30 минута активности дневно са телефона) -> Знам јел сам радио исти посао .

Пошто наш "Тиктатор" је само способан да се хвали бројем својих медаља, да терорише сопствени народ, и активан је само кад треба да моли Marka Zivacevica ( Намерно написано латиницом )

Да му брани диктаторску фотељу ми га питамо -> колико медаља је још потребно да нам се скине са грбаче ?

Пошто је власт неспосбна и бахата Странка ЈЕС-ТЕ ће организовати устанке за еСрбију редовно и исплаћивати рефунд за исти у наредном периоду .

30 хиљада динара свакоме ко подржи устанак у регији Висконсон еСрбије ( исплате стижу чим продам токене)

Извинте на штампарским грешкама али пола један ујутро је . +

ЕДИТ: устанак је подигнут еСрбија има битку

https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/618012

Чујемо се сутра око поднева .