"300 MAGYAR"-os körlevelek

Day 5,886, 07:59 Published in Hungary Hungary by WasssDorong

Sziasztok,

1.BUEK 2024!!!

2.MA+Holnap újraindítom az ugynevezett "300 MAGYAR"-os körleveleket.

3.A körlevelek (5db ) új nevei= 250 MAGYAR, 250 MAGYAR I, 250 MAGYAR II, 250 MAGYAR légi I, 250 MAGYAR légi II

4.Az MP Pakkos + alsó dives+ külföldi magyaros körlevél is frissítésre szorul uh a napokban az is ujraindul...

5.Tapasztalataim szerint ezen körlevelek segítenek, az egy fokkal jobb koordinációban, illetve az ADOTT IDŐPONTBAN éppen elérhető játékosok gyors mozgosításában.

6.Magassabb fokú odafigyeléssel, ezeket az "ingame" eszközöket használva sokkal jobb eredményeket is elérhetnénk, amennyiben picit nagyobb aktivítas mutatkozna a körlevelekben szereplő emberek közt pl előre leszervezett ütések/harc osszehangolasaban ...nemcsak kedden...

7.Ne feledjük, hogy mindenik ilyen körlevélben 50 ember szerepel, tehát minden tagja PONTENCIALISAN 50 másik bajtársat tudja elérni és esetleg MOBILIZALNI.

8.Kérek minden játékost aki az országrangsor első 300 magyarja közt szerepel ÉS NEM SZERETNE TAGJA lenni egyik körlevélnek sem, JELEZZE ITT, hogy potyára ne vegye el más ember elől a lehetőséget vagyha már, rosszabbik esetben, IDŐKÖZBEN elindult a körlevél az "X" gombra kattintva távozhat.

9.Elnézést az ékezethiányért illetve a képek hianyáért...de sajna kb 10 percem volt ezt a cikket megírni, így gyakorlatilag ez lett az eredmény...picit száraz...picit rövid...picit lényegretöro...picit szekelyes...picit ilyen amilyen 🙂

10.Jó tudni, hogy előző körlevelek 2021 januárjában indultak illetve az egyik körlevél (a 6ból) tavaly frissült. uh éppen ideje volt egy frissítésnek hiszen SAJNOS a 3 évvel ezelőtti állapothoz képest sok veszteséget elszenvedtünk...erep szinten az akkori 300 emberbol kb 80 ember távozott és nagyon kevés új jött.

Legjobbakat,
WD