Περίληψη από φέτος

Day 5,884, 12:46 Published in Greece Greece by alioth

Ξέρω ότι δεν γράφω στα ελληνικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πάρα πολύ, αλλά τώρα το δοκιμάζω στα ελληνικά. Ξεκίνησα να μαθαίνω αυτή τη γλώσσα πάνω από 2 χρόνια τώρα για να σας καταλάβω περισσότερο, φυσικά όχι μόνο τη γλώσσα αλλά και την ιστορία και τα πάντα. Πιστέψτε με είναι πραγματικά δύσκολο αλλά το αγαπώ πολύ. Και αν αρχίσω να αγαπώ κάτι θα μείνω πιστή για πάντα. Και όλη η αγάπη μου για εσάς παιδιά ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 όταν ήμουν πρόεδρος της Ουγγαρίας και κάποιοι από εσάς έκλεψαν την καρδιά μου.

Είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Περισσότερο από μισό χρόνο οι αυθεντικές περιοχές μας ήταν κατειλημμένες από τα Αστέρια.

Από τότε που χάσαμε τη δύναμη πυρός μας πριν από 4 χρόνια, η θέση μας στη συμμαχία δεν ήταν ποτέ η ίδια. Ήμασταν πάντα σε δύσκολη θέση επειδή δεν είμαστε το ίδιο δυνατοί όπως πριν και οι άνθρωποι ακόμα δεν μπορούν να αποδεχτούν αυτό το γεγονός. Και γι' αυτό δεχόμαστε πάντα επιθέσεις από διάφορες πλευρές.

Αυτός ήταν ο λόγος που πριν από 1 χρόνο η Ελλάδα πάτησε το κουμπί της αποχώρησης από τη συμμαχία αλλά η βουλή το απέρριψε. Η πραγματικά άσχημη περίοδος μας ξεκίνησε τον Μάιο που έγινε μια πολύ σκληρή συζήτηση. Για να είμαι ειλικρινής σχεδόν πάτησα ξανά αυτόν τον νόμο.

Αυτή ήταν η περίοδος που οι ΗΠΑ και τα Σκόπια αποφάσισαν να μας εξαλείψουν. Μας απέμεινε μόνο 1 περιοχή και για να μπορούσαμε να πετάξουμε χρειαζόμασταν χρόνο. Η μόνη δυνατότητα να κερδίσουμε χρόνο είναι η δικτατορία. Αυτή είναι η μηχανική του παιχνιδιού. Επίσης, όταν η χώρα έχει εξαφανιστεί μόνο ο δικτάτορας μπορεί να θέσει κάποιους νόμους και όταν η χώρα είναι ελεύθερη, χωρίς βουλή μόνο ο δικτάτορας έχει δικαιώματα για να κάνει πράγματα.

Αυτή ήταν λοιπόν η αιτία για την οποία έπρεπε να διατηρήσουμε τη δικτατορία. Πέσαμε σε ένα βαθύ λάκκο σε επίπεδο συμμαχίας. Και ως δικτάτορας μετά από συζήτηση μισού έτους πρότεινα να φύγουμε από τη συμμαχία. Δεν ήθελα να αφήσω αυτό το νόμο χωρίς συζήτηση, έτσι ρώτησα τους διοικητές και τη βουλή τι πιστεύουν. Κάναμε και δημοσκόπηση για το τι κάνουμε. Μπορεί κάποιοι από εσάς να ήταν κατά της δικτατορίας, αυτή ήταν μια δημοκρατική δικτατορία 😀. Και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών η Ελλάδα πήρε μια μεγάλη βοήθεια και τώρα τελικά μπορώ να πω ότι η κατάστασή μας είναι σταθερή αυτή την στιγμή και μετά από μισό χρόνο είμαστε και πάλι ελεύθεροι.

Έτσι ήρθε η ώρα για την απελευθέρωση όπως είπα στην ανάρτηση μου στον τοίχο της χώραςΔεν ειμαι γεννημενη Ελληνιδα. Η Ελλαδα ομως γεννηθηκε σε μενα.
Σας εύχομαι χαρούμενο το νέο έτος αγαπητοί μου Έλληνες


alioth