Protector of Slovakia 50/50, fckyeah

Day 5,882, 14:25 Published in Hungary Hungary by taleum

Felértem a csúcsra. Kétszer. 😃

TL ; DR : nem volt egyszerű, de elértem a célt


Egy ideje már feltűnt, hogy eSzlovákiában lényegében nincs földi sebzés.
Egyrészt nagyon alacsony a lélekszám, másrészt inkább légiznek.

Akkor ütközött ez ki nagyon, amikor volt a szlovákiai tudjukmi és éles csatákban is látványos volt, hogy ott nem tudjuk védeni magunkat.

Engem kifejezetten zavart egyik-másik esetben, hogy nem tudok besegíteni, mert hiába vagyok magyar csatákban nagyjából már komolyan vehető erő, ott semmit sem ér a sebzésem az alacsony Protector szint miatt. Csak néztem ahogy darálják le őket és még csak segíteni sem tudtam, csokizni is felesleges és értelmetlen lett volna.

A játékban elég jól álltam anyagilag, volt mindenből bőséggel, kivéve a célokat. Célom már nem volt, hisz már felértem a csúcsra, a légizésben meg semmi izgalmasat nem találok (várom a légi edzőterem bevezetését, majd akkor megnyomom 🙂 ).

Megszületett hát a döntés, fókuszáltan kell rágyúrni a szlovák Protector szintre.
Ezek a gondolatok épp a 2023-as Springbreak Event környékén fogalmazódtak meg bennem.

Az univerzális földi Protector pontjaimat be is váltottam szlovák földi Protector pontokra és ezzel rögtön meg is lett a lvl 30 az 5626. napon.

Mivel a Springbreak Eventen kaptam Shadow Fighter Boostereket (100% booster), ami beszámít a Protector pontokba is, észszerű lépésnek tűnt az ÁP váltás, hisz akkor nem csak az ÁP-val járó előnyöket, hanem rögtön már a Boostereket is bele tudom tenni a fejlődésembe. Így másnap állampolgárságot is váltottam.

Arra számítottam, hogy majd ide-oda kell váltogatnom az ÁP-t, hogy valamennyire fejlődjek és fenn is tudjam tartani magam (a TP pénznek búcsút inthettem az ÁP-váltással és ez azért érvágás).
De az az igazság, hogy rákaptam a fejlődés ízére, újra volt izgalom és cél a játékban. Elkapott a gépszíj, nem akartam már visszaváltani, addig biztos nem amíg nincs meg a lvl 50 (meg körülményes is lett volna állandóan ezzel vacakolni).

A cél az lett, hogy 2023 végéig elérjem a lvl 50-et, szinte bármi áron. Mindent ennek a célnak rendeltem alá.
Végül rekord idő alatt ( 😃 ), 256 nap alatt el is értem a célt.

Belement párezer csoki és gold, TP pénz sem jött ez idő alatt, tehát anyagi szempontból jobban megérte volna csak “ütögetni” és lassacskán haladni, ahogy a töltés adja.

Nem mondom, hogy ne lehetne ezt gyorsabban elérni (főleg ha költ is az ember a játékra, esetleg még kiegészítőket is használ), de próbáltam kihozni a maximumot. Boosterrel ütöttem, ha volt NE csata, akkor inkább abba tettem a sebzést (a +10% miatt), stb. De persze volt hogy napokig nem volt csata, akkor nem ebbe ment a well, illetve azért néha az éles magyar csatákat is megütöttem szemmel látható mértékben (majd az itt kapott univ. pontokat ismét hozzáadtam a szlovák Protector pontokhoz).

Mondják hogy az öndicséret büdös, de most azért érzem hogy ez komoly teljesítmény volt és kellett áldozatot is hozni érte (pénz, paripa, fegyver és sok IRL időm is elment rá). Nem tudom mennyire látszott, de nagyon komolyan odatettem magam.
Kicsit ki is égtem benne a végére, mert folyamatos kényszerhelyzetben éltem. Túl nagy prioritással kezeltem ezt a dolgot az életemben.

De el kell hogy mondjam, nagyon jó kis küldetés volt ez, élveztem.

Időnként újra elragadott a fiatalos hév és butaság, egyszer, még alacsony Protector szinttel, szlovák D4 EPIC-et is sikerült csinálni (a másik oldal segítségével 🙂 ).

Néha sikerült pár pontot hozni, még a románok ellen is.

Voltak emlékezetes pillanatok is.
Pl. amikor láttam egyik este, hogy Bosszúálló elkezd komolyan ütni a románok ellen az egyik körben, amibe én már nem akartam ütni (mert addigra már “elütöttem anyámat is” abban a csatában 🙂 ), de nem nézhettem, hogy egyedül küzd, beszálltam. Nagyot mentünk, ha nem lettek volna a románok többen, azt a kört is lehozzuk (persze ez semmit nem változtatott volna a csata végkimenetelén, de azért na 🙂 ). EPIC csata volt, még ha nem is adott dupla pp-t.

Volt amire nem számítottam amikor belevágtam.
Kihívás volt pl. egyensúlyozni hogy normális játékostárs vagy seggfej legyek (azt nem tudom ez hogy sikerült 🙂 , de megpróbáltam). Ugyanis, viszonylag hamar sikerült felzárkózni az ottani élvonalhoz és figyelni kellett, hogy lehetőleg ne legyek önzőbb a szükségesnél.

A helyieknek más a harcmodoruk, nem igazán küzdenek a medálokért. Kicsit úgy éreztem magam mint egy raptor, aki bekeveredett az óvodások közé. Ezt nem lekicsinylően mondom, csak ők máshoz vannak szokva. Magyar csatákban edződve tudod, hogy hiába ütsz sokat, akkor is érdemes visszanézni a kör végén, mert nem tudni ki jön éppen arra és próbál leütni. Itt ez nincs. Még sokat sem kell ütni.

A másik, hogy sokszor van, hogy 20-30 perc is simán lefut a körből és nem üt bele senki. Ilyenkor azért sokszor beleütök, nem menjen már kárba az a medál. Viszont ha valaki utólag nézi, csak az látszik hogy majdnem az összes kör az enyém lett, micsoda egy önző fráter vagyok. Szóval másokat is kell hagyni érvényesülni.

Viszont kellettek a medálok, mivel nem volt TP bevételem és a gyors fejlődést valamiből fedeznem kellett (ez persze nem sikerült, packot venni Game Tokenbol már rég elérhetetlenné vált). Szóval azért volt “pár” medál amit én hoztam el.

Ez kicsit ilyen 22-es csapdája volt, kellett figyelni az egyensúlyra.

Úgyhogy ezúton is köszönöm a türelmet és hogy nem átkoztatok ki! Ha valakinek esetleg a tyúkszemére léptem, attól elnézést kérek.

Egyébként nem gondolom, hogy most majd egyedül megváltom a világot, de ki tudja, talán valamikor jól jön majd, hogy meg tudunk tolni egy-egy kört ott is.
Legalább lesz egy kis riadalom, ha begurul az S-07 Sentinel a csatatérre. Ez is valami. 🙂

Amúgy azon tűnődtem, vajon én vagyok az első magyar, akinek két országban is van 50-es (ground) Protectora?
Jelezd kommentben hogy neked van e!


Damage alapján THM-nek sem volt meg csak a lengyel. Sajnos őt azóta már másképp hívják.
lvl 50

vote, sub, endorse, comment
Kicsit késő van már cikket írni, főleg hogy az utóbbi napokban alig aludtam, bocs az igénytelen katyvaszért és hát nem is lehet belezsúfolni 250+ nap érzéseit egy rövidke cikkbe.