Л Е К С И К О Н - Кандидат Президентскъ

Day 5,872, 02:09 Published in Bulgaria Bulgaria by The Nutcracker

Здравейте!

Първо същественото:

ЕБАНЪИЕЕЕЕЕЕЕЕ

Както знаете след 2 седмици ще има президентски избори. В момента кандидатите сме това, като мен ме пусна TheBigCrab от партията си:


В тази статия ще ви представя кабинета си, като част от него е взета от текущия кабинет, който ни управлява.

MOFA:
https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/8761086 познат още като "БИТЕР". Играчът е в момента MOFA, виден член на ALIANS (https://i.imgur.com/KGe7L9I.png) за да не кажете, че само една партия ще е в управлението, както и по думи на текущото правителство цялата Астерия се събрала да ни моли да го сложим за МОФА и да ни заплашва с изгонването ни, ако този благороден и уважаващ играч не заеме тази, подхождаща му длъжност. Общо взето ще е същото като в сегашния парламент.

Вице:
Сегашното вице:

Ще бъде и моят избор, а именно албанецът https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/924201 с който винаги сме имали братски отношения и албания никога не ни е предавала и забивала нож в гърба. Прекрасно се представя в битките в цивилните ни войни, както можахте да се убедите. Отново Астерия е в страхопочитание от присъствието му в кабинета.

Финансов:
Е тук аз, като малката кака, няма как да не сложа отново Big Кака (Гъба отровна и корумпирана) щото нали знаете - между нас има хем женска солидарност, хем парите тряя да са в жената. Доказан раздавач на танкове (питайте куррадката) и мрънкач на държавната стена за "донейт да ви ева в гаса"

Образование:
Тук ще сложа една низвергната по непонятни дори за самият него е-особа, а именно РАМБО! Освен да захлеби кокошките си ще успее да захлеби със знание и младите играчи... Ако не слушат - вади базуката и е плътно зад тях! Кандидатурата му е одобрена лично от Маската като кръвни е-братя!

Революции:

Тук с оглед на вчерашните постове, коментари и бой в цивилната мисля че безспорна е личността на John Spassov, известен като Цнацов. Доказан радикален елемент с пакетче вафли за всяка диктатура

Отбрана:
Корадо е човека! Би здраво за демокрацията вчера, непрекъснато реве в постове и коментари да се раздават държавните танкове за да се отбраняват исконни български територии като Пампас, Лангедок и Минск! Способен на чудеса от отбранителна храброст като например да си купи 5-6к стингъри за 300 евра и да ги набие в първия възможен безсмислен епик!!! Да не подценяваме и умението му да пуска КО в битки забравени дори от плато само и само да се вкара щета срещу пари.

LGBT експерт:
Тук не виждах смисъл да пиша, но все пак Мухата е човека. Доказал се в танците с негри в гейбарове. Устоял на трансотчето на наденичока насред Сурва в Перник! Уважаван на тази тематика от всеки по-активен е-играч. Имащ не един и двама приятеля с нестандартни резби!

Министър на адекватността и медийните контакти:
Тук Алекс Звездев е моят избор. След Сензацията, която предизвика с участието си в Последния печели по БНТ1 успя и в БТВ новините: https://prnt.sc/ihtnCfbuYSuZ да се намести като водеща звезда във вечерната емисия. Освен това човека е запознат с тежките демограФФФФски кризи в страната и има 15 брака зад гърба си, 30 любовници, препълнен е-склад, снимки с мухата на центъра на София и е обект на слухове, че е незаконен баща на последния в реала.

Биропиец, биропазител и цицоценител:
Бакала - доказан и по трите теми през годините играч.

Министър на арктическите въпроси:
Пенги - трудно ми е да дам конкретен линк щот тия пингвини се множат повече и от създанията в столипиново

Мастър мултакястър, отговорник за поръчването на труженички и отговорник за НАП-овете:
Тук се чудя кой от акаунтите да пусна, но само ще кажа "дон митко, познат с псевдонима дон напко.

Шеф на програма "Отглеждане":
snakyy - играчът с най-богат и дългогодишен опит в отглеждането. Тук беше много двоумене дали неговата биография, която започва с изречението "отгледал съм много л@йн@ - сигурно и теб съм отгледал" няма да е вид компромат и ябълка на раздора, но в крайна сметка факта че е отгледал Маската наклони везните в негова полза.


Послепис: нищо от статията да не се приема за сериозно! Статията е тотален трол и шегички