Идеи - проекти

Day 5,845, 15:48 Published in Bulgaria Bulgaria by Sollam
Здравейте скъпи приятели, Уважаеми еСънародници!🙂🙂🙂Почти съм сигурен, че тази статия ще ви изненада. Искрено се надявам, изненадата за повечето от вас да е приятна!🙂🙂🙂

Играта, като такава е в клинична смърт от доста време. Няма спор.
Но аз съм благодарен, че тази игра ме свърза с много хора, приятели, в това число и в реала, и винаги ще й бъда задължен за дадената ми от нея възможност.
Навремето започнахме всичко това с аптус. Отдавна акаунтът е такъв, каквто си го представяхме тогава. Вече няма нито какво, нито накъде да се развива и наистина е хубаво, когато виждам играчи, които се забавляват.

Тук играят изключителни хора, с които се надявам да продължим да бъдем заедно и в други области, и на други поприща.
Нямам големи възможности, но това, което мога да обещая е да помагам на всички желаещи или проявили интерес в различните проекти, които ви предлагам като идейни.
Дали ще ги осъществите е лично ваше решение, въпрос на организация помежду ви. И не на последно място, желание да бъдете заедно, според интересите и предпочитанията ви.

Това, което бих искал да знаете е, че с изключение на един чат (български), не знам за други успешни проекти, зад които да не стои отбор от няколко членове.
„И сам воинът е воин!“ не е притчата, валидна за днешния глобализиран свят.

Но…, да не разводнявам. Ще започна със специфичните и накрая ще пиша и в рубриката за всекиго по нещо.

Предлагам ви няколко идейни проекти, които вие самите можете да допълните с ваши предложения, насоки и предпочитания.


Проект 1
ФОРЕКС – търговия

- В този проект имам предвид интересуващите се от търговия с валути, индекси и суровини.

Това, с което мога да ви помогна е инфо и анализи от трейдъри, стратегии, сигнали и напътствия, (в случай, че сте начинаещи). Що се касае до начина на комуникация, размяна на мнения, инфо, стратегии, как, по какъв начин и прочие, си решавате вие.

- За по-ленивите или заетите в ежедневието, иде реч не само за активна търговия – марджин и т.н., но и за спот. Пример: евро, йена, швейцарски франк или закупуването на USDT с евро в момента, предвид курса евро/долар.
APR на USDT на Бинанс е 4,41% при гъвкава продължителност на simple earn.

- За по-бързите в преводите, мога да помогна и със сигнали за Арбитраж. Най-общо казано, говорим за печалба от разликите в курсовете на дадена валута или токън на две различни борси. Често, да не кажа почти винаги, подобни прозорци (ценови разлики), са отворени за кратко време и търговецът би трябвало наистина да е бърз.


Проект 2
Търговия с акции

- За хората, които търгуват с акции активно на борсата

- За предпочитащите печалба от дивиденти

По първата част мога да давам само сигнали. Що се касае до втората, там мога да ви предавам портфейли на успели хора. Абониран съм и плащам за инфото, но на този етап нямам голям интерес. Особено що се касае до борсовата търговия. Естествено, на черни лебеди скача всеки. Комуникацията помежду ви, разделянето на сектори, валути само като наблюдение, ще ви изненада с резултатите. Бубачът се хвърля на йената. Аз следя S&P.


Проект 3
Крипто

И в този проект бих разделил нещата на две:

- Марджин търговия с крипто валути

- Спот търговия с крипто валути

По този проект мога да помагам и в двете направления. Имайте предвид, че условията за търговия, в това число и със стандартни инструменти, (визирам суровини, индекси и валути) на крипто борсите, са много по-добри от тези на доказани борси. Разликата е в гарантирането на средствата, естествено, но ние не сме милионери. Или все още не. 😊

- Има и една трета страна в този проект, над която си струва да се поработи:
Всяка борса дава награди. Представете си играта тук. Има награди за всеки реферал и т.н. Наградите не са малки и са интересни. Въпросът е да се проучат, как стоят нещата на отделните борси. За това си трябва екип с проучвателни акаунти и чак тогава да се пристъпи към търговия със сериозен акаунт. Вчера прегледах акаунта си. Изгубил съм на 700 USDT от бонуси и награди само от незнание.
Ако ли пък не ви се играе, в момента големите играчи дават награди за реферал между 50 и 100 USDT само за записване. И при крипто борсите има ивенти, подобни на тези в играта. Там също бихте могли да си докарате допълнителни, макар и минимални доходи. Въпрос на стратегия и търпение, а щом играете ерепублик, значи всичко това вече го имате.


Забележка:

Говоря за неща, които няма да ви донесат ползи още утре, въпреки че такава възможност съществува. Говоря за инвестиция на време, труд, уполитост, дисциплина и спокойствие.Проект 4
NFT

Безспорно нашумяла тема. Разбира се, на пръв поглед иде реч за чист скам и в голяма степен това е точно така, но не всичко и не за всички.

- Лично аз виждам бъдеще в проектите в тази насока, както в световен мащаб, така и за част от играещите тук. Има момичета с естетически вкус, идейност и прочие, така че на първо място виждам и предпочитам създаването на екип за художествени проекти. Прочетете и се надявам да направим нещо заедно.
Ще бъда искрено щастлив!!!

- Що се касае до търговията с NFT, в момента имам оферта за обучение и участие в проекти за препродажба на цена от 200 евро за месец, което е много добра оферта, така че ако има желаещи, ще се запиша и помогна и в това направление.

Прокт 5

Здравен модул

Консултации- здравни проблеми.
Анонимността Ви е гарантирана.

Забележка:

Кошчето за душевни отпадъци е пред входа в ляво.🙂🙂🙂И накрая:

Има програмисти, има хора като Авитохол, които са наясно с ю-туб и другите социални платформи. Решите ли, мога да ви помогна с цяла методология, а вие ще прецените, дали става или не става, според вашите разбирания.

За хората, на които не им се занимава с посочените проекти, има и игри, в които могат да се печелят токъни, подобно на сатошитата тук. Аз не съм наясно с тях, но доколкото разбрах и там е за предпочитане да се играе като отбор.


За програмистите мълча, че ми е неудобно! 😊


Това е от мен засега. Не мога да бъда навсякъде, затова ви предлагам, който има интереси да пише в коментарите. Вие си организирате проектите, вие ги рекламирате, дали с публикуване на статистики, печалби или други, набирате съмишленици т.н.
Ето защо ще ви помоля да оставите коментар като упоменете:

Пример:

Проект 3, начинаещ или / (известен опит), наблюдател / (активен) - (мога да организирам проекта)

В случай, че не се намерят организатори по отделните проекти, а има желаещи, ще намерим подходящите хора.


Ще се радвам както на предложенията ви, така и на забележките ви!
Пък дано излезе нещо!!!🙂🙂🙂П.П. Знам, че съм схемаджия, ОПГ, олигарх и още куп други неща. Няма нужда от напомняне! 😊 😊 😊Приятна игра!

Soll