Elfogyasztottam mindent IS? Vissza is „szerencsekerekeztem”? [324]

Day 5,794, 02:09 Published in Hungary Hungary by hokn87
Ezt a cikket még esemény alatt kezdtem el írni, viszont nagyon nem volt kedvem befejezni, ezért belecsúsztam egy kis szerencsekerekezésbe, amit ki is maxoltam elég rendesen.

Az esemény alatt ~1.365 aranyból vettem dupla csokit és 240 aranyból a 2-2db kezdő csomagot, amivel elég szépen felpörgettem a fejlődést. Kinulázztam magam az erőforrásaimból, DE medálokból megint 200 fölé kerültem.

Aztán jött a szerencsekerék, amibe mindent is belevertem, DE megérte?
A részletekért olvasd el a cikket...


Mindent feláldozni a fejlődés oltárán? Hirtelen felindulás vagy ez volt a terv?

-321/324. szint

-Hirtelen felindulásból vettem 500db olcsó dupla csokit és majdnem a maradék aranyamat is belevertem, DE szerencsére a kis csomagokra maradt még 😃

-Kimaxoltam a 80k PP-t, DE elég sokba került:
1) 1.380db sima csoki (1458db jött vissza)
2) 500db dupla csoki (1.365 aranyból)
3) 512 tökfej (ingyé’ volt)
4) az utolsó 10 perces PP booster
5) végtelen energia (magasabb volt a visszatöltés, szerencsére)

-Az esemény alatt 8 szintet léptem, ami jólesett.

-Rájöttem, hogy a napi quest-ből 375 PP-t lehet farmolni úgy, hogy 660 wellnes-t spórolok vele.

-Esemény után kicsit visszaesett a lelkesedésem (kifogytam mindenből IS), ezért nem jött ki új cikk sem. Na jó, lusta voltam… vagyok és leszek is.

-Aztán megmentett a szerencsekerék:

1) Az első napon elpörgettem 6.500-ig (minden aranyam - 310db - és az összes CC-m ráment, DE megérte): kimaxoltam [ez volt az első] és 3db PP boostert is behúztam.

2) Sikerült megint kimaxolnom, DE ennek is ára volt – megint 300 aranyat és az összes CC-t rááldoztam. Végül 9.100 körül állt meg egy pörgetés ára. Drágább volt, mint előző nap, DE megint összejött [ez volt a 2.]. Sajnos CSAK 2 db PP booster pottyant. (valakinek ez egy jó pörgetés volt)

Szumma:
Az elmúlt 2,5 hétben hirtelen felindulásból vettem olcsó dupla csokit és csomagot aranyból (mondjuk erre szántam, így inkább a felosztás arányára nem volt előzetes elképzelésem). A felhasználás sem volt optimális, mert ugye minden ment a levesbe, pontosabban az újabb PH medál megszerzéséért áldoztam be (viszont így országosan 119. vagyok és hamarosan TOP100-as leszek valamelyik mutatóban, végre).

A szerencsekerék nyelte a CC-t és az aranyat, viszont összességében pluszba jöttem ki azzal, hogy sikerült mindkét nap kimaxolnom. Emellett 5db 10 perces PP boostert is sikerült farmolni, ami az elkövetkező 5 hetet fogja felpörgetni és akkor még nem esett szó a sok apróságról, amik még kihullattak.

Katonaság
-Energia: 4760 (3860)
elfogyott a 30 napos pakkom DE kétszer kimaxoltam a szerencsekereket + dobott kis házat is

-National rank: 216 (220)
az esemény felpörgetett, egy kicsit, DE szintlépésre még várni kell


-Tapasztalati pont: 1,497,183 (1,423,960)

-Erő: 94,889.55 ( 93,049.55)
itt CSAK az számít, hogy minden nap kattintsak rá egyet


-Katonai rang: Titán** ( 7,627,797,640 / 10,000,000,000)
lassulok 😃


-Pilóta rang: Group Captain** ( 10,797,972 / 11,044,000)
sikerült megcsípnem 1-2 légi keddi PP Boost-os EPIC-et + minden egyéb boostal fel is pimpeltem


-Sky Hero: 290 (249)db
eseményen kívül szinte mindegyik próbálkozásom sikert hozott + Stingerrel olcsóbban is szereznem 1-2 medált

-Battle Hero: 476 (438 )db
sikerült megtalálnom a megfelelő csatákat BH medálra – valamiért totál kimentek a fejemből, mert nem voltak nagy bombáim, DE sok üres csatát kicsivel is el lehet vinni – aki keres az talál 😉

-Prestige Hunter: 11db
elfogytak a PP Boostereim, DE az eseményt kimaxoltam + aztán jött a szerencsekerék és sikerült 5db PP boostert is behúzni (újabb 5 hétig gyorsított fejlődés - ezaz)

Hadi tudósítás
-Kicsit meg voltam szeppenve, hogy elfogynak a keddi PP boostereim – ezen a héten már csak tinglitangli volt, DE a szerencsekerék megmentette a stratégiát 5db PP booster formájában.

-Az esemény alatt és azóta többször is sikerült elkapnom léig EPIC-et, így teljesen felpimplve tudtam ütni és ez meg is látszik a számokon. Hamarosan GC3-ba léphetek, ami egy újabb lépés a halhatatlanság felé.

-BH medálbizniszbe is vissza tudtam szállni. Eleinte azt hittem, hogy a nagy bombák miatt, aztán rájöttem, hogy a fókuszom CSAK az SH-n volt. Az elmúlt időszakban mindkét fronton ment a sikeres farmolás, szerencsére kevés összeütközéssel – voltak fájdalmas napok, amikor nem jött össze semmi és voltak olyan etapok, amikor mindent IS vittem.

-Igyekszek a napi parancs szerint ütni, viszont ez nehéz feladat, HA van EPIC vagy HA visszautasíthatatlan CO-ba fut az ember (100-300k-ból elcsípni egy házra valót sosem rossz)

-Továbbra is megoszlik a figyelmem légi és földi között, viszont így legalább lassan mindkettő fejlődik – türelmes fokozatba kapcsoltam.

-Újra felmerült bennem a gondolat, hogy saját MU-t indítok, HA már pártom és újságom is van. Ezt a közösségi köteléket nem szeretném elvágni, mert rengeteg segítséget kaptam már és nem szeretnék hálátlan lenni 😉 + ezzel a lépéssel szerintem a további közösségi beolvadási terveimet is a kukába dobhatnám. Ezen a téren nem várható változás - maradok a helyemen.

Házak
-Q1 mindig is menni fog
-Q2 ez is
-Q3 ez is
-Q4 se CC, se GOLD – aztán kipörgettem 2*500 aranyat, amiből maradt 7[69]db (bár nem hiszem, hogy házra költeném)

FONTOS! A házprogram jó 😉

Összefoglalás
1) Kimaxoltam a 80k PP-t és 11db PH medál büszke tulajdonosa vagyok – országos 119.

2) Egyre közelebb a légi szintlépés – hála a keddi PP boostoknak légi EPIC-ben

3) Sikerült először és másodszor is kimaxolnom a szerencsekereket. DE talán ennél is jobb hír, hogy 5 hétig megint ki tudom maxolni a keddi EPIC-et.

4) Magasabb szintre tudtam kapcsolni a medálgyűjtést földi és légi hadszíntéren egyaránt, így gyűlik a költhető arany.

5) Az iparosodás 2.0-ás projekt ötlete újra felmerült benne.
Folytatás következik...

Cicik