Kongresszus - Jelentkezz mentornak

Day 5,679, 22:21 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kongresszus

. Mentor-program ......……..........


Tartalom

1. Kongresszusi téma
2. Ház-programról
3. Osztásról
Intermezzo
4. Mentor-program
5. Mentor program támogatása
6. Érdekesség

Kedves Játékostársak!


A Közlönyök korát éljük, így indul a nyári szezon.
Van szerencsém mély tisztelettel bejelenteni, hogy ebben a közlönyben jelenik meg a

FELHÍVÁS MENTOR SZEREPRE.

Nagyon egyszerű módját ebben a közlönyben rejtettem el, egy pokolian ravasz terv részeként.

1. Kongresszusi téma

A Parlament frakciói hangos viták és egyeztetések során jutott el oda, ahol ma tart, indítványok és módosítók kusza labirintusán át, melynek része volt az előző közlöny.

Lássuk, mi történt azóta!

2. Ház-programról

Friss hír, van régi-új ember a programra. Kitartást neki, reméljük, lesz rá ideje és energiája, így a közösségi játékrész erősödhet. A kongresszus részéről a bizalom ugyanúgy megvan, miképp elődeinél. A Szociális Minisztérium cikke itt található.

A kongresszus kiutalásokat szavaz meg erre, ilyeneket. Aki véletlenül szavaz ellene, azt meg lehet érteni, aki szándékosan, azt is, hiszen demokrácia van, az ilyen liberális véleménynek is teret és a lehetőség kell adni, a decentralizált állam vágya egy fontos nézőpont.

3. Osztásról

Friss hír, szintén, ez is beindul. Keddi epic előtt vagy épp aznap nagyon hasznos lesz. Szintén a Szociális Minisztérium cikkében lehet róla olvasni.


Intermezzo
4. Mentor-program

Jelen cikknek ez a lényege.
A Mentor-programra a kormány, finoman szólva, nem csapott le, láthatóan ideje/energiája/kedve nincs vele foglalkozni, így ennek szervezését a kongresszus szinte egybehangzóan elengedte, a kormány felé sincs ilyen elvárás. Marad a teljesen egyéni, mindenféle központi koordinációt mellőző, fakultatív mentorkodás. Egyszerűsítünk.

JELENTKEZZETEK MENTORNAK!

Teljesen kötetlen. Mindenki úgy tanít/mentorál, ahogyan szeretne.

Nincs:
- előfeltétel,
- központi szervezés, irányítás, koordinálás,
- felelős, intéző, szervező,
- közpénz
- meghatározott „tematika”,
- elvárás,
- ellenőrzés.

Kommentben jelezzétek, kiket érdekelne.
Az előző cikkben már szóltak néhányan, kérlek, itt is tegyétek meg, pár szóban leírva, mit vállalnátok, miben tudnátok segíteni.

Ha úgy érzitek, részletezzétek, milyen jelentkezőt vártok, például:
- teljesen újoncot,
- inkább olyat, aki az alapokat ismeri,
- elveszett 2kattos haladót, aki azért sok mindent tud, de nem követi az eseményeket,
- repülőzés iránt érdeklődőt,
- cégezésben elmerülni vágyót,
- leendő profi újságírót,
- bárkit,
- stb.

A következő cikkben felsorolom a Mentorokat (ha van, akkor rövid bemutatással), ettől kezdve lehet hozzájuk jelentkezni, privát üzenetben, megbeszélve mindent személyesen.

5. Mentor-program támogatása


Tehát. Még. Egyszer. Leírom. Azt. Hogy. Nincs. Benne. Köz. Pénz.
Bizonyára van, akit ez meglep, ám a Kongresszus nem diszponál semmilyen állami vagyon felett. A kiutalási törvényekkel nem saját magának utal ki pénzt.

Lehet tenni felajánlásokat. Ne nekem küldjétek, ne a konga ORG-ra (oda helyes könyvtároslányokat, bármikor) – hanem közvetlenül a mentoroknak. Annak, aki a szíveteknek kedves, rokonszenves, szimpatikás, szintaktikás, támogatandó, követendő, és összességében bravúr-adaptációs.

Személyes...
Éppen lejárt a lufi event, ezúttal sem vásároltam packot, ami egy kissé faramuci helyzetet idézett elő: nekem sokkal többen küldtek +5-10 goldos bónuszokat, mint amennyit viszonozni tudtam. Eleinte írtam privátban, hogy kifizetem, de a jóságos játékostársak nem fogadták el. Ha nem, hát nem. Összesen 250 gold érkezett így, ingyen. Ebben belekerült a viccverseny nyereményem, mert azok valójában sajna nem viccek, hanem a rögvalóság.

Az adományok tőlük jöttek: 655321, 1224333, Bgabor, cadj92, Csicsai, Daakoo, dosadan komsija, Gabesz24, Gyurka, heroine17, joz76, karlista, kvasztics, ose lions, Sanya18, Stvvts, Szasziii, Szeleig, tata00, uzsolt, Xavinyo, Xongorx

Ez a 250 gold nagyjából 2800 db Q7 tank, összesen ennyit küldök a mentoroknak, akik elindulnak.
Ehhez hozzájön még a legutóbbi Harcinyul Q6 kajaosztás maradéka, ami 12.000 db.

Ha láttok fantáziát a programban, akkor szóljatok "otthon" a pártban/században.

6. Érdekesség

Bizonyára sokan kaptak most 2-órás Maverick Packokat, amelyekkel divíziót lehet váltani.
Mivel nem szoktam venni, számomra érdekes újdonságként tapasztaltam meg azt, hogy tényleg a váltást engedi az időtartamra, és nem a másik divízióban ütést.

.

.

Ha tehát van még hátra 2 perc a pack lejáratáig, és valaki akkor vált egy másik divízióba, majd ott is marad, az a lehetőség a csata végéig kitart. Lehet ütni.
Az én packomból maradt még 10 percem, befutott egy (még egy) D1 epic, oda átváltottam, ütöttem, a csata végéig üthettem, hiába járt le a pack. Lehet mondani: teljesen logikus, na de, hátha nem én vagyok az egyetlen újszülött, akinek minden packos vitz új.


...aki Mentor akar lenni, nem kell annak megijedni sohasem!

Köszönöm a figyelmet! - JELENTKEZZETEK MENTORNAK!

Üdvözlettel,
Defender of Ascalon (DoA)
Kongresszus elnök

Győr (főváros)
2023. június. 9
eRep day 5679