P.U. 5654. - Meghívó...

Day 5,654, 01:00 Published in Hungary Hungary by Teleki Kolos
Tisztelt Olvasók!

Sok szeretettel meghívom MCMLXXVXII0II és Big Bambino játékos társaimat abba a Pártba, melynek jelenleg elnöke vagyok! Ennek elérhetősége: https://www.erepublik.com/hu/party/5250/1Amennyiben mind a ketten elfogadják a kihívást, a meghívásomhoz egy játék is csatlakozik, melynek szabályai a következők:

- A játék időtartalma P.U. 5654. nap és P.U. 5685. nap között zajlik. Tehát értelemszerűen ma kell mind a kettejüknek belépni a fent nevezett Pártba! (P.U. jelentése Plato Után, vagyis az eRep hivatalos időszámítása)

- Nem szükséges a másikról tudomást venniük, viszont aki először provokálja a másikat, az vesztett, tehát a verbálisan bántalmazott fél nyer.

- Amelyikük tovább marad a Pártban, az nyer 20000 cc-t.

- Ha mind a ketten kitartanak a Pártban a játék végéig, fejenként nyernek 50000 cc-t.

- A Párt jelenlegi tagjai alapvetően békés természetűek, viszont a játék kihirdetésétől számítva a bajkeverők csatlakozását megakadályozni nem tudom és szankciókat sem tudok kivetni rájuk. Amennyiben a Párton belül bárki olyan, aki nem a két játékos valamelyike, inzultálja a két játékos valamelyikét, úgy a bántalmazott kap további 10000 cc-t. Itt túl nagy összeget nem adhatok, mivel a bántalmazó és bántalmazott a szabályok kijátszása miatt előre megállapodhat egy bántalmazó színjátékra és a kapott cc-t utólag egymás között szétoszthatják.

- Ha létrejön a játék, az olvasók esetleges adományai a nyereményalapba kerülnek. A történet jelenleg saját zsebből megy.

Indoklás: A magyar alapvetően a széthúzásáról híres. Nézzük meg, alkalmasak vagyunk-e összetartó közösségként működni!
Erről a cikkről a két félnek külön levelet nem küldök. Így hálálom meg annak, aki nem szenvedi végig olvasással a ,,műveimet''. Szóval ha valamelyikük nem szerez erről tudomást, akkor mondhatni így járt.


Ennek a képnek nincs túl sok köze ehhez a cikkhez, viszonyt az általános olvasói igények szerint itt a helye!Ü𝓭𝓿ö𝔃𝓵𝓮𝓽𝓽𝓮𝓵
   𝓣𝓮𝓵𝓮𝓴𝓲 𝓚𝓸𝓵𝓸𝓼