Ilyenek ezek - galéria

Day 5,649, 02:07 Published in Hungary Hungary by Defender of Ascalon

......képek................


Kedves Olvasó-játékostársak!

"Ilyenek ezek..." - szokták mondani. De milyenek?

Párszor felvetettem már játék céljából az "Ilyennek látjuk a másik játékost" témát, de túl nagy érdeklődésvihart nem keltett. Így tehát, amíg a kongresszus lázas vitában beszéli át az RW-kről kiadandó cikket, addig jöjjön egy könnyed kis szórakozás.
Ilyenek ezek. A galeri tagjai teljesen random módon, főképp a baráti körből érkeztek. Bátorak voltak, így ez az én galerim. A tárgyiasítás bűnét elkerülvén e cikkemben személyesítek.
 
 

(zenei föléfestés)

A képekheroine17 - aligha van itt kolléga, aki nem hallgatná meg szívesen bármelyik harci énekétparadoxxx - hanyagul bedob egy cigit, és neked annyiJoz76 - ne akard, hogy elhúzza a nótádXer01 - kb. 120 éve mi is ilyen fiatalok voltunkRedLeader - a nevem Leader, Red Leader, "Thank you for the weapons, the tanks I'm using"pirospaprika - Sherlock civilben is a helyén, don't panic!Haszontalan Pkrusi - "Ne szórakozz a metállal, subidubi, hol a kávém?"Kankarin - a DokiJoska Pista - a tudás hatalomVik Alves Jr - "OMG, nem viccelsz?"Stvvts - "A pályán találkozunk, dedokrata!"WasssDorong - kösz, Tom Clancy, "Üssetek Erdélyért!"Kero One - életkép, melyben Kero One tájékoztató jelleggel konga közlönyt olvas fel egész éjjel egy fiatalasszonynakFlying Cangaroo - zseni, aki a szabad idejében GÁTlástalankodiküdv,
doa