НАРОДНА МИЛИЦИЈА 33 и НСС - МЕГА ПОДЕЛА 53.000 РСД ЧЛАНОВИМА

Day 5,620, 00:22 Published in Serbia Serbia by PRC PRC PRC

Народна милиција 33 и НСС је вероватно једина група у Србији која заиста има програм и који је више пута објављиван. Овде су сви делови програма сажети у једном тексту како бисте се сви могли још једном упознати са нашим идејама и циљевима.

1) Редефинисање званичних односа са другим државама мора бити приоритет. Пре свега мислимо на то да Србија и Украјина више не могу бити чланице истог војног савеза.
Уколико буде потребе, Србија је способна да направи нови савез без Украјине.

2) Са Русијом се мора успоставити званични канал комуникације на којем ће се перманентно радити на приближавању наших држава, којим год темпом да се тај процес развија.

3) Северна Македонија мора упутити званично извињење Србији због мешања њених Функционера у унутрашње изборе у Србији. Потези који су шминка, попут "оставки", нису показатељ искреног разумевања направљене грешке.

4) Одржавање тренинг ратова искључиво на оригиналним границама државе уз додатне стратешке тренинг ратове који би се отварали на територијама противника, ради дуже окупације.

5) Формирање војске са јасним правилима понашања, поделе на родове и условима уласка у војску.

6) Изнајмљивање максимално могућег броја ресурса, праведна расподела новца пореских обвезника свим грађанима, сав новац који је преко протектор пројекта отишао на буџење ботова функционера власти, мора бити враћен на НБС.

7) Нико од представника актуелне власти и њихових "неутрално аполитичних" лутака није прихватљив за сарадњу и не може представљати државу Србију на било ком нивоу игре.

Списак циљева је бесконачан, сваког минута се може родити нови циљ...

Сваки наш кандидат за председника, или кандидат друге странке кога можемо подржати за председника, мора заступати овај програм и нема потребе за понављањем, можемо евентуално додавати нове ставке у програм.

МЕГА ПОДЕЛА!

👉 Сваки нови члан ће по уласку добити одмах 10.000 РСД, након 15 дана још 10.000 РСД, а остатак од 33.000 РСД након 33 дана.

👉 Сваког наредног месеца организоваћемо нове поделе и то не само новчане.

Такође, задржавамо право да добра не поделимо налозима за које сматрамо да су мултији.


👉 Народна милиција 33 и НСС 👈

еСрби куцнуо је час!
Ред, рад, рат и народно благостање!

Народна милиција 33 и НСС