[СМУ]Подела новим члановима 30.000 рсд поводом двогодишње доминације!

Day 5,620, 00:18 Published in Serbia Serbia by MarkoZivancevic

►Странка Моралног Ускрснућа врши поделу◄


-Драги пријатељи, поводом двогодишње доминације Странке Моралног Ускрснућа, извршићемо поделу 10.000 динара за сваког члана странке који се јави у коментару.

-ТАКОЂЕ овом приликом делимо 30,000 динара за све оне који приступе нашој странци. Новим члановима донација ће бити додељена 10 дана након приступања странци и неће бити временски ограничена. Кад год приступите имаћете право на поклон.

-Увешћемо праксу да сваког 25.-ог дана у месецу делимо горе поменута средства у висини од 10 хиљада динара. Довољно је само да напишете:
💓Странка💓Моралног💓Ускрснућа💓
КОЛЕКТИВ НАЈБОЉИХ ЉУДИ-Морам да напоменем и да се захвалим свим људима који су допринели да НАША странка буде овако успешна. Наш колектив је дао овој земљи много фантастичних људи који су били успешни председници Србије, успешни министри, успешни чланови Владе РС.

-Што се тиче конгреса инсистирамо и дајемо шансу људима који до сада нису били конгресмени а имају вољу и жељу да то постану.

-Такође напоменућу да смо ми државотворна странка и колектив који је своје време, новац и енергију посветио и усмерио ка напретку Србије и њеним интересима.

-Никада нисмо саботирали државу Србију, ратове, донације... , хвала мојим људима на томе. То није наша опција, док неке друге партије раде на урушавању Србије, уништавању тренинг ратова, саботирањем конгреса и закона, уништавањем буџета Србије, али нека нек им је на част, зато тако и пролазе и зато им чланови одлазе главом без обзира јер се не слажу са уништавањем Србије.


👉Још једном позивам све заинтересоване да нам се придруже и поштено добију свој поклон од 30.000 динара а уједно постану део СМУ најбољег колектива💓

-Линк ка странци Странка Моралног Ускрснућа!

Хвала вам на свему до сада!


С поштовањем,

Марко Живанчевић
👁👁 心靈的力量
👉قوة الإقناع