ИДЕМО у нове радне победе- "уводни чланак"

Day 5,557, 11:17 Published in Serbia Serbia by MarkoZivancevic

Дана 06.02.2023 године, еРеп дан: 5,557...

Саопштење пишем дан након председничких избора а пре ступања на дужност, чекајући потврду резултата.

👉 Драги пријатељи, браћо и сестре ХВАЛА ВАМ!- хвала на сваком гласу који сте ми поверили у нади да ће тај глас бити корак напред, корак ка јачој и бољој Србији.
Ово није само моја победа, ово је победа свих нас, ово је победа мог тима, ово је победа људи који желе напредак Србији.

-Трудићу се да оправдам вашу подршку, не желим да будем неискрен зато ћу рећи: значи ми ВАША подршка и она ме тера да се још више трудим и радим за добробит свих нас.

-Свесни смо да не можемо бити сваком по вољи, али и поред тога, идеја око које се окупљамо треба да нас зближи и уједини ка достизању заједничког циља а то је СРБИЈА, зато позивам све који желе да раде и напредују са нама да се јаве и помогну пре свега Србији а онда и нама да идеје спроведемо у дело.

-Као што сам већ напоменуо у чланку КАНДИДАТУРЕ направили смо абнормалан прогрес у претходне две године, напредовали смо у свим сегментима игре:
у АИР-у смо најјачи на свету док смо у гроунду мало иза Хрвата, они имају 101хх Легедни док ми имамо 91хх Легенду. Када сам пре 2 године био Председник Србије имали смо само 12хх Легенди.
Што се тиче ниже рангираних Легенди ту имамо апсолутно највећи потенцијал:
👉👉👉СРБИЈА:
-од 19 до 10-ог Легенд чина имамо 41 Легенду,
-од 10 до 01-ог Легенд чина имамо 183 Легенди.


👉👉👉Хрватска:
-од 19 до 10-ог Легенд чина имају 18 Легенди,
-од 10 до 01-ог Легенд чина имају 60 Легенди.


Бројке су јасне, на путу смо да постанемо најјачи, али у свакој причи има оно АЛИ😁 Хрватска је 90% својих најјачих налога ставила на сервер и тако на најбољи начин користи свој војни потенција. Неколико људи воде сервер и на пар кликова имају сву могућу штету усмерену тамо где они мисле да треба. Сведоци смо како то функционише у пракси јер су нас много пута победили на тај начин.

Ми СРБИ се играмо мало другачије, свако води "своју политику" и пуца у складу са "својим" могућностима, па према томе јако је тешко уклопити оно што имамо у тренутку када нам стварно треба. Када на све ово додамо несугласице и различита виђења која постоје у нашем друштву долазимо до тога да ми ипак немамо онај размер снага као што говоре бројке. Тако да је по мојој процени стално у оперативној употреби око 30хх Легенди, око 40хх Легенди је ту у зависности од тренутка и РЛ времена а осталих 20хх Легенди су незаинтересовани за пуцање у правим ратовима, јер ратове и државу виде у односу ко је у том тренутку предводи...
-По мојим схватањима не требамо много да се бринемо око тога, важно је да се играмо и да будемо свесни онога чиме располажемо у датом моменту. Ми смо Срби и увек ће бити исто, свако ће од нас бити бољи "селектор" од правог, свако ће бити бољи "генерал" од генерала, свако боље зна посао од оног ко тај посао заиста обавља...


-Битан податак и параметар колико доминирамо је број освојених голда на месечном нивоу, а према сајту ерепбокс тренутно стање је овако:👉Сагледавајући многе чињенице предложио сам изабраној Влади да овај мандат буде "мандат ранковања и забаве". Обајснићу:

-Окружени смо непријатељским државама из супарничког савеза, тако да ћемо свакодневно покушавати да "ухватимо" неког од њих законом НЕ (који је тренутно постављен на Хрвате), и законом ДоВ (објава рата). То је комплексан процес јер тренутно непријатељаски савез у близини наших домаћих регија има пуно различитих држава и свака од њих има међусобно отворен рат, те им је лако да блокирају сваки наш покушај успостављања рата. Трудићемо се да спремимо прави рат у прва два дана новог Виклија, али ако непријатељи успеју да избегну рат ротирањем регија, свакако ћемо подизати РВ-ове како би наш народ имао где да се испуцава.

-Такође у сусрет нам иде кратки евент за Светог Трифуна, 14. фебруара, на западу познат као "дан заљубљени". Очекујемо да ће бити сличан као прошле године, али свакако ће наш Министар Едукације написати један чланак поводом тога...

-Најважнија ствар и оно на шта ћемо базирати сву могућу расположиву штету је АС (авио напад).На нивоу савеза договорићемо приоритете и мету за напад. За сада нам добро иде, као савез освојили смо пола света и идемо даље, нећемо се зауставити. Народ ће бити благовремено обавештен о акцијама и плановима...Хвала на читању
и подршци,

Марко Живанчевић

👁👁 心靈的力量

👉قوة الإقناع