ДО ПОБЕДЕ👊 Кандидатура-Фебруар 2023 MarkoZivancevic 💥

Day 5,555, 11:15 Published in Serbia Serbia by MarkoZivancevic
👉👉👉Свако добро пријатељи, трећи пут пишем чланак председничке кандидатуре, што значи да сам јако озбиљан у намери да постанем еПредседник ове наше лепе заједнице. Пре читања ове треће кандидатуре, можете се присетити оне прве у којој сам описао историју свог еПостојања, првих корака у игри и зашто сам се вратио...👈-Кандидатура

-Већ две године са групом храбрих и одлучних људи, пре свега ентузиаста свакодневно радимо на унапређењу и развоју Србије, где смо
основали Едукативни Центар за помоћ "повратницима" и новим играчима, који су данас постали окосница пре свега АВИО снага СРБИЈЕ а неки и гроунд топ фајтери. Наш једини циљ је ЈАКА СРБИЈА!

-Као што знате, два пута био сам Председник еСрбије и то у најтежем могућем тренутку у историји еСрбије. У време када нам је админ бановао преко 50 Легенди и око 150 играча на нивоу савеза. У том тренутку остали смо на само 12хх Легенди од којих су неколико били спремни да пуцају за Србију.
Данас имамо 90хх Легенди и још већи потенцијал међу нижим легендама.

-Што се тиче АИР-а, нисмо могли ни једну једину рунду да добијемо Хрвате против њиховог АИР бот система. ДАНАС смо ТОП један светска сила у АИР-у и обично наши АВИЈАТИЧАРИ у кампањама највише поена обезбеде Србији.

👉ПРОТЕКТОР ПРОГРАМ
-План је да у мом мандату поново кренемо са ПРОТЕКТОР ПРОГРАМОМ који је обустављен из разноразних разлога.
Оно што је јасно кроз Протектор програм прошле су многе наше Легенде којима је подршка и помоћ у тенковима значила за јачање свог налога а уједно и еСрбије!

Протектор програм ће лично водити министар Војног развоја еСрбије, који ће модификовати правила за учествовање у самом програму и основати групу за усмеравање штете (ДМГ-а) полазника програма.

-Такође наставићемо са поделом енергије (хлеба) за све који буду аплицирали.


👉Економија

-Што се саме економије тиче за сада имамо једну концесију коју сам договорио са Канадом пре више од 6 месеци, при чему добијамо ресурс Жито (Yukon), тако да нам фали још један ресурс за фул продукцију хране.
Обзиром да ћу покренути министарство економије са изабраним министром договарам могућности обезбеђивања још једне или две концесије које би нам повећале продукцију хране на максимум и подигле проценат продукције тенкова.
Поред тога разматрамо још неке могућности које би нам донеле профит буџету Србије а тиме отварање нових могућности за разне пројекте којима би се још више јачала војна моћ еСрбије.


-Тренинг ратови-

-Што се тиче тренинг ратова позната вам је прича зашто и како су затворени?
Извесни "домољуби" често су пуцали контра наређењима Србије у ратовима које Србија треба да пусти својим савезним партнерима.
Принцип пинг-понг Тренинг рата је да Србија једну битку победи а следећу изгуби како би тај наш тренинг рат са одређеном државом трајао што дуже и како би наши грађани у одсуству правих ратова имали где да пуцају за ТП и за медаље.
-Обзиром да су "домољуби" свакодневно наносили штету Србији и савезницима, уз нашу сагласност савезници су одлучили да обуставе тренинг ратове.
Тренинг ратови могли су се одржавати и "на силу" тј. да и даље одређен број играча стално "пегла и исправља" зидове али то доводи до ненормалог трошења ресурса који би требали да буду усмерени на непријатеља.
-У наредном периоду радићемо на стварању свести о значају одржавања тренинг ратова, оно што ће бити важно је да ће нам требати већи број играча који ће бити спремни да "пеглају" зидове и тиме смање потрошњу ресурса по особи која је потребна за "пеглање" зидова. Највероватније да ћемо се окупити на неком каналу како би се лакше координисали, у сваком случају војска ће бити обавештена о томе.


👉Ово је састав чланова Владе са којима ћу радити ако будем председник:

-Премијер - Urvacha 78

-Министар одбране - simket (МоД тим: Nikol000, SharpStern, Serbian Terorista, The Black Raven jr, DijanaBL,Loyal2dGame, Crveni Lav)

-Министар иностраних послова - DijanaBL

-Гувернер - Herz. (тим: Belobradi Jr)

-Министар економије - The Black Raven jr.

-Министар здравља и војног развоја еСрбије - Urvacha 78

-Министар историје Срба (скраћено МИС) - Kheshig

-Председник скупштине конгресмена задужен за правовремене донације- Ugac II

👉👉👉Такође овим путем позивам све заинтересоване који желе да помогну и допринесу бољитку и напретку Србије да се јаве поруком. Свако ко има добрих идеја и елана за рад добродошао је у Владу еСрбије./Желео бих да се захвалим странкама које су подржале моју кандидатуру:
Хвала на читању
и подршци,

Марко Живанчевић

👁👁 心靈的力量

👉قوة الإقناع