Egy megkésett impixx margójára

Day 5,535, 05:22 Published in Hungary Hungary by WasssDorong

Pálinkás jó napot mindenkinek,

Egy-két rövid gondolat az alábbi, picit megkésett törvény margójára, hátha lesz valami tanulsága a dolognak...kétlem...

https://www.erepublik.com/en/main/law/Hungary/274046

1.Senkit nem kell elítélni aki napi egyszer lép be, EBBE a játékba, még akkor sem ha éppen elnök...még akkor sem, ha éppen elindul elnöknek.

2.TUTIFIX, hogy ő döntött helyesen, ezzel a napi egy belépéssel, még akkor is, ha sokunknak fáj a napi 2 perces "aktivítása"

3.MINKET a többieket minősít, hogy egyrészt egynél többször lépünk be naponta...másrészt, hogy megválasztottuk, azt az embert elnöknek aki a LEGHELYESSEBBEN csak napi 2 percet áldoz erre a játékra.

4.Talán a legfontosabb gondolat az lenne, hogy amellett, hogy MEGERDEMELTUK...illetve ez jár nekünk...tehát talán be kell látnunk, hogy a játékosok zöme a 2 katt kategóriába tartozik nekik a "tömegnek" teljesen beleillik a képbe, hogy egy napi egyszer belépő játékos LEGYEN AZ ELNOK

5.Ami szomorú, hogy egyszer bele lehet lépni a tehénfosiba, de azért másodszor is ugyanabba a fosiba belelépni vagy rövid memóriára vall vagy egyszerűen csakúgyan ez jár nekünk...

Nos röviden ennyi...nem akarom tovább fűzni, mert napestig lehetne filózni a mit-hogyan miérten, de a helyzetért (legyen az jó...vagy rossz) mindannyian egy picit felelősek vagyunk...beleértve jómagamat is!

További szép vasárnapot,
WD