Браћо и сестре ЗАШТО ГУБИМО...⁉ први део...

Day 5,525, 13:57 Published in Serbia Serbia by MarkoZivancevic

Дан 05. јануар, 2023 године, пуне две године од мог повратка у игру...

За почетак можете се подсетити какве смо невероватне резултате направили у привих месец дана од мог повратка 👉 СМУ-колектив најбољих људи!

-Уједно можете се подсетити како сам ношен на крилима народа који је мењао Србију на боље после само 2 месеца постао Председник свих грађана Србије и то у два везана мандата:
👉Победничко-председничка кандидатура март
👉Победничко-председничка кандидатура април


Сада да се вратимо на тему из наслова "ЗАШТО ГУБИМО"

-Драги пријатељи сведоци сте турбулентног времена у коме живимо а који је саткан НАШОМ борбом за бољу и јачу Србију и саботажама које чине људи који већ дужи временски период раде против интереса Србије.
Вероватно сте запазили овај мој данашњи пост који је само један у низу који се односи на обавештавање народа о актуелностима...


-Сада морам да се надовежем и да објасним ЗАШТО ГУБИМО:

"Подсећам да је поменута група саботера, пуцајући контра државним наређењима затворила Тренинг ратове који су од круцијалне важности како би наш народ могао да осваја голде и новац од ТП медаље. Поред економског аспекта Тренинг ратова, други, можда и важнији аспект је стратешки јер када имамо Тренинг ратове можемо ротирати регије са савезником и тако спречити непријатеља да нас нападне.

Очигледан пример су ови порази од земаља са 5-6 играча, а о чему се ради:
Обзирмо да је Хрватска ушла у наше домаће регије, на почетку сваког виклија њихов напад служи као одвлачење наше штете на њих. Наш народ се углавном испуца у уторак или евентуално среду, међутим пошто немамо савезника којим би могли да блокирамо нападе ових тривијалних држава, доживљавамо поразе.
Правац напада на нас је са севера, запада и југа, што значи да у неком моменту могу да нас нападну Хвати, Словенци, Мађари, Босна, Уругвај који је у босанском коре регији, Црногорци, Албанци.

Народ се свакако не штека и јуначки пуца сваки дан.
Проблем је што су саботери укинули тренинг ратове.

Како су то соботери укинули тренинг ратове?

Саботери су укинули тренинг ратове на тај начин што су пуцали у Тренинг ратовима за Србију у битци коју је требала да добије држава савезник.
Такође из незнања многи двокликаши пуцају у тим ратовима али то је мала штета коју ми можемо да испегламо.
Проблем је кад саботери перманентно пуцају ту где не треба из рунде у рунду.
На тај начин су трошили пре свега нашу српску војску која је трошила залихе зарад одржавања тренинг ратова и стратешке стабилности.

👉 Обзиром да су тренинг ратове најчешће чували и пеглали АВИЈАТИЧАРИ који су трошили своје залихе, како би ти исти гроунд играчи имали где да пуцају сутра када Србија треба да добије битку а да притом ретко кад или скоро никад нису помагали у пеглању истих, већина Авијатичара је одлучила да неће више самостално пеглати тренинг ратове.

Или сви или нико!

👉Да разјаснимо систем гашења Тренинг ратова

Ако се осврнемо на горе поменут систем саботажа Тренинг ратова долазимо до једноставне чињенице:

Савезник не може да испегла ФФ-ом превелику штету коју праве саботери, па према томе и они троше своје залихе голда, чоколадица и пара како би одржали Тренинг рат.
Много пута су саботери директно помогли Хрватима и осталим непријатељима тако што су координисано са Хрватима пуцали нпр против Бугарске у тренутку када је Бугарска имала ТОП кампању протов Хрвата у својим оригиналним рагијама (то је један од примерам а и кап која је прелила часу, обзиром да су после наведеног примера Бугари послали "мировни споразум" што значи да су угасили рат).

У таквим околностима савезник одлучује да стопира рат и шаље предлог МИРА којим се обуставља рат.

Земље савезници које су "мировним споразумом" окончали рат су:
Бугарска,
Иран,
С. Африка,
Бразил,
Сједињене Америчке Државе,
С.Македонија,
Португал..

... многе друге земље су раније затвориле ратове, а неколицина других из ових разлога није ни желела да их успостави.

Иначе самим затварањем Тренинг ратова, Србији је нанета и материјална штета, јер ћемо морати да трошимо голде за поновно успостављање истих.

👉Желим да нагласим да морамо створити колективну свест о одржавању и праћењу тренинг ратова, да свако од нас мора да учествује у пеглању зидова, и Аир и гроунд играчи, да утицај саботера сведемо на минимум и да им никад не дамо шансу да на било који начин штете Србији и грађанима Србије.
Наши грађани већ превише губе због таквог антисрпског деловања....


👇👇👇👇👇👇
-И док ово пишем извесни еМакарије, члан управе СЈЕБ странке извршио је још једну САБОТАЖУ тако што је закон "природни непријатељ" предложио да се скине са Хрватске са којом имамо отворени рат и ставио на наше пријатеље из С. Македоније. Понављам водите рачуна за кога гласате...👉Желим да изнесем мој став у вези Тренинг ратова а то је да Србија МОРА да има између 10 и 20 тренинг ратова.
-Надам се да ћемо кроз неколико месеци када већина људи схвати значај одржавања истих, успети да успоставимо задовољавајући број ТВ-ова...НАЈАВА:

"ЗАШТО ГУБИМО" други део.... ускоро....


👇👇👇👇👇👇

Хвала на читању
и подршци,
Желим вам срећне предстојеће празнике,
Срећан Вам Бадњи дан, Божић и Српска Нова година!

Марко Живанчевић

👁👁 心靈的力量

👉قوة الإقناع