[МОД] Гости у нашим матичним регијама

Day 5,410, 01:34 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo Odbrane SrbijeДраги суграђани,

Сигуран сам да сте претходних дана приметили да док смо покушавали да ослободимо регије на Балтику, супарнички савез је искористио чињеницу да су наше границе отворене и послали су гомилу мањих држава на нас како би развукли нашу штету и омели нас у нашим настојањима. Непријатељ покушава да капитализује на нашем нејединству, унутрашњим проблемима и неинформисаности. Желимо да спречимо да се то дешава у будућности, јер нас то кошта успеха у акцијама у свету и налазимо се стално у режиму где морамо стално да се осврћемо да ли ће нас неко обрисати у матичним регијама док покушавамо да борбу пребацимо на њихов терен.

Из тог разлога на наш позив две најјаче државе поред нас из нашег савеза, Румунија и Бугарска пристале су да нам помогну да заштитимо наше границе.

Бугарска ће бити смештена у регији Западна Србија
Румунија ће бити смештена у регији Војводина

Молим вас да им не дижете устанке и да пратите наређења на државном зиду и Телеграму. Грађане који живе у ове две регије позивам да се преселе у неку другу нашу регију било у матичним регијама било у иностранству (Ове друге дају већи бонус на трајање кућица јер у главном имају мање од 50 резидената), уколико не знате како се мења резиденција, то се ради овако:

Уђите на ваш профил и кликните на иконицу ваше резиденције у доњем левом углуЗатим упишите име града који је административни центар регије у коју желите да се преселите, на пример БеоградСтисните дугме да се преселитеНакон тога стисните дугме да постанете резидент у тој регијиНа овај начин ћете остати у Србији и моћи ћете да видите наше битке и ударате у истим без да морате да се селите.

Пажњу бих посветио и оним појединцима, којих ће сигурно бити, који ће позивати да се удара контра наређењима и овоме што је написано. Ја их овом приликом молим да то не раде, јер наносите нашој земљи штету и беспотребан трошак, а и савезницима. Савезници су ту да нам помогну.

За крај, извињавам се произвођачима у нашим ресурсним регијама који јуче и данас нису могли да раде јер је Јужна Србија окупирана од стране Бугара, као и у Источној Србији. Те регије су биле окупиране да зауставе евентуалне дубље продоре непријатеља у наше регије и у најкраћем могућем року ће бити ослобођене, то важи и за регију Рашка коју морамо препустити на један дан како би Бугари дошли до Западне Србије.


УЛТРАСЕРБ