Napi kihívás (2022.07.03.)

Day 5,339, 06:01 Published in Hungary Hungary by Oktatasugyi MiniszteriumÜdvözlöm a Tisztelt Olvasókat!
Eme cikk indításaként álljon itt elsőként egy méreteiben letekert WC-papírhoz hasonlatos kép!Ezt a néhány hónapja bevezetett ,,fejlesztést'' az elmúlt egy hónapban a pakkokat nem vásárló középerős, esetleg gyenge karakterek szemszögéből vizsgáltam.


Minden feladat teljesítésével szerezhető a ládák kinyitásához szükséges pont, valamint mellé néhány presztízs pont. Meglátásom szerint a kijelölendő elsődleges cél a 100 ládanyitó pont összegyűjtése, mivel akkor jár egy csoki, ami az egyik leghasznosabb dolog a játékban. A munka, az edzés, a napi parancs által elrendelt ütés -lehetőleg fegyverrel!-, valamint a napi egy utazás könnyen teljesíthető. A vásárlós küldetésekből elég napi egy darab valamit és 0,1 aranyat vásárolni a további pontokért. Sok a cégezéshez köthető küldetés, ami talán azok számára, akiknek ez a cikk készült, annyira nem opció. Van egy tétel, amit érdemes lehet naponta egyszer megcélozni, ez pedig a BH medál megszerzése. Ez ad 15 ládanyitó pontot és 45 PP-t.

Miniszterként az elmúlt egy hónapot a csaták elemzésére használtam. Néhány éve BH medált magyar idő szerint a kevésbé erős játékosoknak az alacsony aktív játékosszám miatt úgy hajnali kettő és hat óra között volt esélye zsákmányolni. Kitapasztaltam, jelenleg mely időintervallum alkalmas a BH medál gyűjtésére. Arra a megdöbbentő eredményre jutottam, szinte majdnem bármikor van lehetőség ilyet nyerni!

Magyar idő szerint leginkább a délután öt és következő nap hajnali egy óra időintervallum között sáv az, amikor az egész eRep-en a megemelkedett játékosszám miatt a legnehezebb BH-esélyes csatát találni. Ilyenkor is előfordul, de ritkán. Akár hétvégén, akár hétköznap minden más időpont alkalmas a medál gyűjtésére.

Tapasztalataim alapján az összes olyan aktív csatát érdemes megnézni, amiben már csak kevesebb, mint 15 perc van hátra. Pár nap után már az érdeklődő olvasóm képes lesz saját megfigyelései alapján rangsorolni, hogy a neki megfelelő idősávban -például a reggeli kávézás közben- általában mely országok csatái a kihaltabbak. Idegen virtuális földön harcolva a Ghost Booster használatával további pontok gyűjthetőek.

Ez ebben a pillanatban az adott kör minden divízióban teljesen kihalt volt. Végül sikerült 7 BH medált gyűjteni a Maverick Booster használatával. Ez volt az egyetlen olyan csata, amiben a tesztelés miatt a később érkező magyar honfitársaimat leütöttem, amiért elnézést kérek! Egyedül mikrobi izmozott sokat -ez tőle nem volt egyedi eset!- Így őt végül hagytam nyerni...

Az egyik automatikus üzenőfalra posztoló ablakot elfelejtettem kipipálni, így az imént említett csatánál az eRep 7 helyett csak 6 medálról adott értesítést az üzenőfalra.

Sok csatamező ennyire kihalt. Ennek a legvalószínűbb oka, már sokkal kevesebb a játékos annál, mint amennyire ezt a játékot eredetileg tervezték.

Akkor követünk etikus magatartást, ha honfitársainkat nem fosztjuk meg a medál lehetőségétől.

Medálszerzésre kétféle stratégiát követhetünk. Választható az erősebb kutya b*ik elve, amikor is mindenáron, bárkit leütve gyűjtjük a BH medált. A másik lehetőség a bölcs önmérséklet. Ebben az esetben csak akkor ugrunk a BH medálra, ha azt még más honfitárs, esetleg szövetséges ország lakosa nem tette. Az utóbbi stratégiát követve játékosonként kevesebb BH medál gyűjthető, ellenben több magyar játékos fejlődését gyorsíthatja meg. Ez hónapok alatt nagyobb koncentrált erőt jelenthet a lakosság részéről, valamint kevésbé okoz frusztrációt egy-egy játékosban, ami lassíthatja a játékot elhagyók számát. Mindenki döntse el maga, melyik utat járja szívesebben!Én az elmúlt egy hónapban BH medálokat akkor szereztem, amikor éppen kedvem és időm volt belépni az eRep-be. Nem görcsöltem rajta. Egy csatát kivéve egy-egy BH-ért folytatott küzdelemnél nem fordítottam többet 5-10 percnél. Nem figyeltem órákig a csatákat. Voltak olyan napok, amikor egyáltalán nem gyűjtöttem medált. Az egy havi teljesítményem alapján 2,66 BH medál/nap volt az átlagom.
A sok BH medál jelentősen növeli a napi aranybevételt.
A múlt havi profitot én erre költöttem.Végezetül pedig egy aktualitás!

Az ókori Rómában ha a látóhatárra került az égbolton a Szíriusz, ami a Nagy Kutya, azaz Canis Maioris csillagkép legfényesebb csillaga, akkor tudták, hogy jön a hetekig tartó baromi meleg, szinte aszályos időszak. Ez latinul a Kiskutya, vagyis a Canicula nevet kapta.


Kellemes hétvégi pihenést és időtöltést kívánok Mindenkinek!
Ü𝓭𝓿ö𝔃𝓵𝓮𝓽𝓽𝓮𝓵
   𝓣𝓮𝓵𝓮𝓴𝓲 𝓚𝓸𝓵𝓸𝓼