[HK] Eljött az idő

Day 5,325, 08:16 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium

Indul a honvédő háború

Tisztelt játékosok!

Vadas elnökségének 13. napján eljött az idő, avagy az a helyzet amiért elnök lehetett és amiért miniszteri pozíciót és felelősséget vállaltam a kormányában.
Az ASTERIA eredeti régiónkat támadja.

Fő prió és éles csata USA ellen: erepublik.com/en/military/battlefield/459981

Kérem lehetőség szerint ide üssetek, a TW-ket hanyagolva.


Már a KK-ben a külügyi előrejelzésben is olvashattátok, hogy a következő héten veszélybe kerülhetnek eredeti területeink. Lehet a mostani akciót valami csoda okán megússzuk, de a hónap végéig várható, hogy átmegy rajtunk az úthenger. Bővebben MK-ban: erepublik.com/hu/article/2756595

Úgy gondolom ebben a kormánynak és elsődlegesen az elnöknek és HM-nek is van felelősége, mert ugyanazt a hibát követtük el mint az elmúlt években a nagyon szakértő és nagyon önálló magyar elnökök és kormányaik. Annak ellenére elkövettük a hibát, hogy tudtuk, emlékeztünk arra, hogy eddig minden ilyen esetben kárunkra alakultak a dolgok.

A CODE taktikai kéréseknek egyre többet és többet engedtünk (értsd. vita nélkül teljesítve lett amit kértek) és az USA "taktikai" megtámadásánál már erősen tanakodtunk és a szokásosnál több szexy képet kellet megnézzünk, de a hibás döntés megszületett. Így utólag: nem kellett volna. Csak azért, hogy megzavarjuk a TW-jüket.... kinek az érdekében? Maradtunk volna nyugiban és távoli helyeken kellemetlenkedtünk volna.Az sem lehet mentség a következő hetekre, hogy tudtuk miért fáradtak el korábbi vezetőink, tudtuk a fő stratégák miért naplamentés képeket nézegetnek és a másodvonalbeli code szekció adja az utasításokat, és azt is tudtuk, hogy a code legyengülve, jelenleg vesztes pozícióból próbál kikerülni.

Ez van. Valakinek el kell vinni a júniusi balhét.
Így vagy úgy jön a honvédő háború. Remélem lesz elég ellenállás, ha nem akkor majd valamikor felállunk a vesztes helyzetből. Egyre több legxx-ünk lesz, még ha nem is költünk (eleget) a játékra ez egy hosszabb megszállás felőrlésében jó alapot ad majd.


fsb1000
Hadügyminiszter