💥ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗНУТРА! ХерцегПРЦ/ПОТУРИЦА ЈЕ КРВАВИЈИ ОД ТУРЧИНА/💥

Day 5,266, 00:12 Published in Serbia Serbia by MarkoZivancevic
️Велико ХВАЛА на указаном поверењу

👉👉👉Свако добро пријатељи, без обзира којој странци припадате, хвала ВАМ што сте ту, ту где треба и уз еСрбију којој требате.

👉Као што већина људи ЗНА, ми смо Странка Моралног Ускрснућа, колектив најбољих људи. Увек сам говорио: "мени није битно да нас има 100-200-300, довољно је да нас буде и пет али пет правих."
Сада НАС је много више од тих "пет" јер су многи препознали наше искрене намере борећи се за бољу и јачу еСрбију.

-Трудимо се свима да помогнемо а поготово људима који се враћају из двоклика или еМртвих. Између осталог пре мало више од годину дана и ја сам се вратио из "мртвих" након шест година неиграња, те знам како је тешко ући у суштину игре без ичије помоћи. Из тог разлога направили смо ЕДУКАТИВНИ ЦЕНТАР за помоћ играчима. Детаље можете погледати у чланку "ЕЦ-СА НАМА БРЖЕ НАПРЕДУЈЕТЕ."


►Овом приликом позивам све заинтересоване да нам се придруже... Знајте да нам увек требају часни и поштени људи алтруистички васпитани, а пре свега спремни да се играју и помажу једни другима.
👉Придружите се овде👉💓СМУ💓👈

►►►Оно што треба да знате: није лако бити члан СМУ колектива, јер изискује чисто и добро срце спремно да прашта и воли. Многи политички и државни противници/непријатељи покушавају да ослабе наш утицај и залагање за напредак СРБИЈЕ. Ти покушаји се огледају у обманама и лажима упућеним нашим еГрађанима који су у дубоком двоклику и који немају реалну слику о дешавањима у еСрбији.

Ово приликом поручујемо "људима" који желе да разједине и униште нашу заједницу и нашу Србију: НЕЋЕТЕ УСПЕТИ! ЧАК НИ У СВОЈИМ ПОКВАРЕНИМ МИСЛИМА! ЧАК НИ ЛАЖИМА, НИ АНТИСРПСКИМ ДЕЛОВАЊИМА! НЕЋЕТЕ УСПТЕТИ, ЈЕР СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА!
БОРИЋЕМО СЕ СВИМ СИЛАМА ЗА ЈАКУ СРБИЈУ


👉👉👉 Као што смо обећали 💥"ИНФОРМАЦИЈА ИЗНУТРА"💥

►Дуготрајним оперативним радом сазнали смо да је налог/профил потписан као
PRC PRC PRC, који је раније користио ник "УСРОС", купљен од стране "непријатеља" (CODE савез) из Босне али још увек утврђујемо да ли је у поседу Бошњака или Хрвата.
Оно што је очигледно и недвосмислено јасно је да профил ПРЦ ПРЦ ПРЦ већ дуго ради на урушавању и разједињавању српске заједнице.

►Проблем је што је продат налог задржао српско држављанством и тако оставља у заблуди наше необавештене грађане који и даље мисле да поменути налог води "наш" човек.
►Оно што је свакако јасно је да је горе наведени профил Прц Прц Прц у протеклих годину дана нанео више штете Србији српској заједници него било који декларисани Хрват, Босанац, Албанац...

►Увелико нам пристижу разне исајдерске информације у вези горе поменутог,између осталог и од једног Хрвата који је добро упућен:►Такође профил ПРЦ једно време је био на хрватском серверу, након чега се посвађао са руководиоцима истог и том приликом је "скинут" са сервера. Револтиран следом таквих догађаја одао је нашем инсајдеру информацију о ИП адреси Сервера и остале појединости. Због даљег рада и истраге не можемо све да откријемо...

👉Ствар је јасна СРБИЈА је у последњих годину дана значајно напредовала... имамо далеко више ХХ Легенди и далеко боље организован систем напретка. У АИР-у смо ТОП 1 сила еСвета. И даље имамо највише активних играча, а у војном смислу највећи потенцијал будућих ХХ легенди. Питање је тренутка када ћемо опет бити ТОП 1,СВЕТСКА СИЛА!

Напредовање Србије је наравно морало бити опажено од стране наших еНепријатеља те вам је сада јасно зашто су покренули "хибридни рат" како би нам урушили систем изнутра. Саботаже буџета као и намерно погрешно покретање НЕ или ДОВ закона у одсудним и стратешки важним тренуцима су директно урушавање и успоравање напретка наше СРБИЈЕ.
Молим вас водите рачуна коме указујете поверење и коме "верујете" слушајући "бајке" о патриотизму, њиховом патриотизму саботирања своје државе!!!

👉 На крају ЗНАЈТЕ да смо МИ увек ту за ВАС, без обзира какав профил имате, "слаб", "јак", "почетнички", "ружан", "леп", "празан"..... будите добар човек и играјте се са нама, ВИ СТЕ НАМ БИТНИ, ВИ СТЕ СРБИЈА!!!

👉👉👉П О Б Е Д И Ћ Е М О!!!

💓𝕊𝕥𝕣𝕒𝕟𝕜𝕒💓𝕄𝕠𝕣𝕒𝕝𝕟𝕠𝕘💓𝕌𝕤𝕜𝕣𝕤𝕟𝕦𝕔𝕒💓

Један од вас,
с'поштовањем
ваш МаркоЖиванчевић