Raspuns pentru cei care se plang...

Day 5,236, 09:18 Published in Romania Romania by Clopoyaur

Vroiam de ceva vreme sa fac articolul asta si cum mi-a fost ridicata mingea la fileu, iata ca-l scriu in urma acestui comentariu de la un alt articol.Medalia de BH/SH se acorda jucatorului care are cel mai mare damage la sfarsitul rundei.
Medalia nu se fura, fiindca nu e a nimanui pana nu se acorda. Dupa ce e acordata, ramane pe veci in posesia celui care a castigat-o.
Nu mi-am cumparat niciodata Maverick Pack, joc mereu in aceeasi liga cu cetateni de divizia mea. Nu am niciun proces de constiinta din punctul asta de vedere.

Pe de alta parte avand mereu Power Pack si BlitzPack activ si o tona de boostere de 50% la ground, dintr-un full wellness pot da aproximativ 2 miliarde damage.

Avand acestea in vedere tin sa va anunt (in frunte cu cel care a lasat comentariul) ca:

"Cei care stau calare pe 250 de milioane in bataliile Romaniei la D4 si se asteapta sa ia medalie, iar eu care dau 2 miliarde dintr-un full health sa ma duc sa le caut prin alte parti se inseala.
Fie ca esti un incepator (chiar si de nivel 800) sau un fermier prea lacom (aia ce vor cate 10 medalii cu cate 100 de milioane fiecare), daca nu esti de la mine din UM si nici nu te cunosc de pe stream, si ai sub 250 de milioane la D4 la BH, sa stii ca nu am nicio problema sa dau peste tine sa iau medalia."


Daca am timp, verific cine e persoana sau caut o alta lupta, dar nu am acest timp de fiecare data.
Si nici nu mi se pare normal sa renunt la 20.000 cc (atatia bani se acorda din cele 20 medalii de TP pe care le iau pentru cele 2 miliarde de damage) doar pentru ca cineva vrea sa ia o medalie usor.

Ca sa reiterez ce am zis de la inceput: vrei medalia? Lupta pentru ea. Nu ai cum sau cu ce? Mai incearca o data, alta data, in alta lupta. Permanent in Erepublik sunt cel putin 200 de lupte deschise, ceea ce inseamna 400 de posibilitati de BH! Si asta la fiecare 2 ore.

Am pierdut medalii si o sa mai pierd. Dar asta e jocul.
Am strength mare, am resurse, joc de multa vreme. Si eu le-am adunat, ca toata lumea, nu mi-au picat din cer. Si daca tot le am, nu am nicio problema sa le folosesc "to the best of my abilities".

Si ca sa inchei pe un ton care sa dea motiv de hate in comentarii: "Play better or get lost! This is not a place for crybabies"