Протектор еСрбије

Day 5,207, 09:59 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo Odbrane Srbije


Пројекат је замишљен тако да се одреди висина штете неопходна за учешће у периоду од 2 недjеље.
За сваки протектор ниво постоје одређене награде. Сви играчи који се пријаве у предвиђеном року и пребаце минимум одређене штете могу да покупе своје награде. На овај начин покушаћемо да игру начинимо занимљивијом, поставимо неке индивидуалне циљеве, али истовремено увећамо снагу наше е-заједнице.
За све играче одређеног протектор нивоа одређене су исте границе без обзира на снагу и чин.Границе нису велике за јаче играче, али за играче са малом снагом су тешко доступне. Такви играчи свакако треба да теже учешћу у ваздушним биткама, јер је њихов допринос много већи.

Минимална потребна штета исказана у милијардама за одређени ниво, као и награде за исти су у следећој табели:
Све што је потребно за учешће у пројекту јесте пријава која се шаље играчу refafare .
Пријава треба да садржи слику профила са подацима који су наведени као у примјеру:

Пријаве се примају понедjељком од 9:00 до уторка у 9:00 часова по средњеевропском времену. Подаци наведени у пријави сматраће се почетним позицијама приликом рачунања шетете у периоду од 2 недjеље.
Пошто се обрачун врши у двонедjељеном циклусу слику са подацима као доказ напретка српског протектора неопходно је доставити понедjељком од 9:00, а најкасније до уторка у 9:00 часова , тј. до почетка новонедjељног изазова.
Докази о напретку сликани после истека рока неће се прихватати и играч ће остати без награде. Слика послата у сврху обрачуна за претходне 2 недеље сматраће се пријавом за наредне 2 недељe.

Обрачун:
Ако неки играч пребаци минималну штету у току 2 недјеље добиће тенкова пропорционално направљеној штети, а не одређеној миниланом штети, нпр.:

Играч има протектор ниво 38, минимална прописана штета за 2 недјеље је 35,9 милијарди штете за еСрбију, а награда за овај ниво је 3000 q7 тенкића.
Ако играч за 2 недјеље направи 80 милијарди штете добиће 2400 q7, ако направи 40 милијарди штете добиће 1200 q7,a ako направи 35 милијарди штете неће добити ништа, јер није испуцао минималну прописану штету.

Ако играч у току 2 недjеље пређе из једног у други протектор ниво за обрачун ће се узети по играчa повољнији услови, тј. стартни подаци. Стартни подаци ће се узети за потребну штету, као и висину награде.
Играч који једну седмицу не оствари жељени резултат може поново да се пријави са тренутним стањем протектора, те поново улази у двонедjељни циклус.
У случају да се појави сумња у вјеродостојност достављене слике тренутног стања биће провјерене активности играча у претходне 2 недеље. Уколико се сумње испоставе тачнима играч ће бити искључен из пројекта без могућности поновне пријаве.
Финансијер пројекта је држава еСрбија све док Владе буду подржавале пројекат. Ако нека Влада одлучи да стопира пројекат активне пријаве ће бити исплаћене, а о даљњој судбини пројекта играчка заједница ће бити благовремено информисана.

Молимо вас да у коментарима изнесете своја мишљења и сугестије како да оваj пројекат учинимо бољим и занимљивијим за играче. Ако желите да учествујете у реализацији и надгледању пројекта обратите се играчу refare.

Ваш МоД тим