P.U.5148. - Első puccs

Day 5,148, 15:18 Published in Hungary Hungary by Teleki Kolos
Tisztelt Olvasók!Mint azt korábban beharangoztam, multi-puccsistává kívánok válni. Karácsony alkalmából megajándékozom magam a puccsista kitüntető címmel. Valamiért nagyon népszerű dolog a magyar retorikában a puccsistákról beszélni. Gondoltam, az élmény kedvéért kipróbálom.


Mindenkitől szíves elnézést szeretnék kérni a puccs kezdésének időpontjáért! Magyar idő szerint délután háromkor akartam indítani, de az eRep valami másik csatára hivatkozva nem engedte ezt a folyamatot. No mindegy. A lényegen nem változtat.


A Falkán belül most letesztelem, mennyire szófogadóak a többiek, mennyire vagyok közöttük alfahím. Egyéni rekordot kívánok fölállítani, ezért remélem, egyetlen század sem támogatja a puccsot!


youtu.be/eYRtwjFnjgM Ez itt egy überfrankó zene. Beágyazott videóként nem jelenik meg a tartalma, így csak egy egyszerű hivatkozásként van ide biggyesztve.


Az egész folyamatot teljesen transzparensen csinálom. Még gyűjtöttem is rá, amiről egyszer valós pillanatnyi adatot is közöltem. Van pár puccsra való a tarsolyomban. Multipuccsistává leszek. Juhhé!Mindenkinek még egyszer Áldott és Békés Ünnepet Kívánok!


Ü𝓭𝓿ö𝔃𝓵𝓮𝓽𝓽𝓮𝓵
   𝓣𝓮𝓵𝓮𝓴𝓲 𝓚𝓸𝓵𝓸𝓼


U.I: Ennek a puccsnak is annyi értelme van a játékban, mint bármi másnak... semennyi.