С рогата напред и .... греда, вместо медал.

Day 5,129, 06:23 Published in Bulgaria Bulgaria by Krum III

Чудех се, да пиша ли, да не ли..., ама що пък не.

Вчера ми вървеше срещу крадците на медали - двама опуках, задето са ми крали преди (единият се оказа, че не помни... как се забравят тия неща, не знам), а срещу трети успешно си защитих три медала в една битка и един му взех. Как стана?

Влизам в играта сутринта и тъй като мислих да излизам, реших да се излея в една битка за печелене и да не го мисля следващите 5-6 часа. Докато си намеря къде, ми се размина излизането и сипах само 1 млрд. колкото за медалче в рунд 4.
След средата на рунда, влиза dmarto и сипва над 3 млрд. Викам си, тоя пък... не знае ли, че съм пълен догоре и скоро ще качвам ниво? Объркал се е човекът. Защитих си медала сравнително леко, но и доста 5-млн бомби пуснах, които така и така скоро изтичат.
Резултатът - 1:0

Следващия рунд го видях, че е ударил скромно за врага. Реших да не го атакувам по презумпция, че предния рунд се е объркал (изтървал деплоя и др. под.) Иначе вторият ми медал беше в кърпа вързан.


Голямата ми изненада (или не?!) дойде след няколко часа в рунд 9, когато влезе след мен с рогата напред (ускорител) и направи 4 млрд. Ако прочете тази статия, нека напише в коментарите какво си е мислил в тоя момент. Зареден с енергия, танкове, бомби и ново качване на ниво... нямаше как да си оставя магарето в калта. Изсипах цялата енергия, изчаках към края на рунда да заредя още (180/6) и с добавка на двайсетина вафли излязох напред с 5 млрд има-няма 10 минути преди края на рунда. В този момент, виждам епичната борба с demi_m отсреща. Трябва много да се надцениш, за да си повярваш, че ще гепиш два медала в един рунд, при положение, че човекът от когото крадеш, е на линия и ясно ти показва да не се гъбаркаш. След няколко десетки атомски бомби в последните секунди резултатът стана 3:0

Разгромът дойде след като взех и КХ - 4:0


Радвам се, че беше в битка за печелене, добър бой стана, но с излишно разхищение на ресурси.

Ако сте стигнали дотук, ето и моя призив: играчи, на които стратегията им е да крадат от другите - насочете си енергията към вражески акаунти. Аз войни за медали не желая да водя, защото излизат скъпо и съм готов на примирие с всеки - има хора, които ще го потвърдят. Но ако някой толкова не разбира от добра дума и дипломация, ще страда.

Ако и дотук сте стигнали, значи заслужавам един глас и абонамент. 🙂