ΟΟΟΟΟΟ οντότητες

Day 5,124, 02:15 Published in Greece Greece by vanzel papado

Στις πραγματικά δύσκολες στιγμές, η θετική σκέψη δεν βοηθά, μας αφήνει εκτεθειμένους.

Στα video που ακολουθούν Bill Gates και Barack Obama προαναγγέλουν από το 2014 και το 2015 την πανδημία

Η μετάλλαξη Οmicron της COVID-19 καθώς και η προσπάθεια του George Soros να διασώσει τη τιμή του Δυτικού Κόσμου

Πλάκα έχει ο Tony (Fauci) o μπαγάσας.

Mας είπε>

Γράφει η Αρχή και το Τέλος

-Η Covid-19 δεν θα εξαφανισθεί ποτέ από τη Γη. Ήρθε για να μείνει και γι΄αυτό θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε κάθε 6μηνο ώσπου να γίνετε Οντότητες του Βill Gates και Yuval Harari διαψεύδουν τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο. Η καλύτερη επένδυση και οι ψεκασμένοιΗarari.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί Αμερικανοί και κυρίως οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν να δουν τον Tony στη φυλακή.

Από την άλλη οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η πανδημία υπήρξε ένα από τα πιο διαυγή και διάφανα project των τελευταίων δεκαετιών.

Με απλά λόγια ακόμη και ο Μπάμπης με τη Σούλα από τη Δραπετσώνα και ο Jim με τη Ηelen από το Wisconsin θα μπορούσαν να γνωρίζουν τα πάντα γιατί σχεδόν τα πάντα προαναγγέλθησαν και ειπώθηκαν ξεκάθαρα.

Τώρα εάν ο Μπάμπης και η Σούλα δεν ευκαιρούσαν γιατί ανέβαζαν παπαριές στο FB ή εργαζόντουσαν από το πρωί έως το βράδι για να μεγαλώσουν τα οξυδερκή παιδιά τους αυτό δεν αφορά παρά τον Μπάμπη και τη Σούλα.

Ας μην έκαναν παιδιά.Το να φέρει ο Μπάμπης και η Σούλα τα παιδιά του στο πλανήτη επειδή ένα βράδι που επέστρεφαν από τη ταβέρνα Η Αίθουσα Κλιματίζεται όπου ήπιαν μια ντουζίνα μπίρες Αμστελ και πάνω στις παύλες τους απέκτησαν δίδυμα είναι δραματικό για τον πλανήτη από κάθε άποψη.
Σ΄ αυτό το σημείο θα κάνουμε ένα μουσικό διάλειμμα για να σας μεταφέρουμε μία από τις τελευταίες ειδήσεις από την Αυστραλία.

Η κυβέρνηση της χώρας παρήγγειλε τέτοια ποσότητα εμβολίων ώστε να μπορεί να εμβολιάζει το πληθυσμό της κάθε 6μηνο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Μετά το διάλειμμα μία σχετική παρένθεση με πολλές αναγνώσεις.

Ένας φίλος Εβραίος μας είχε πει> Όσοι Εβραίοι πίστευαν ότι δεν θα τους πειράξει ο Χίτλερ κατέληξαν στο Άουσβιτς. Όσοι υπήρξαν καχύποπτοι έσπευσαν να φύγουν (κυρίως) για τις ΗΠΑ όπου φυσικά κατάφεραν να διασώσουν τις οικογένειές τους.

Το παραπάνω δεν έχουμε ξεκαθαρίσει εάν αφορά τους Εμβολιασμένους και τους Ανεμβολίαστους.

Άλλωστε το project εξελίσσεται- όπως ήταν αναμενόμενο -σε ένα Netflixoπαίγνιδο επιβίωσης.

Για την Ελλάδα είναι αξιοσημείωτη η εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι πολίτες στα κόμματα. Τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησαν από τους πολίτες να εμβολιαστούν και να συνεχίσουν να εμβολιάζονται.

Με την ίδια ζέση το έπραξαν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι υποψήφιοι ηγέτες του οξυδερκούς ΚΙΝΑΛ και φυσικά ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ.

Oι πολίτες με υποδειγματική πειθαρχία και εμπιστοσύνη το έπραξαν.

Σ΄αυτό το σημείο θέλουμε ειλικρινά να σημειώσουμε ότι είμαστε τυχεροί που είναι Πρωθυπουργός ο Κυριάκος και όχι ο Τσίπρας με τον Φίλη. Οι δύο τελευταίοι σύμφωνα με τα λεγόμενά τους θα είχαν επιβάλει ήδη τον Κινέζικο Στρατιωτικό Νόμο στη χώρα. Εάν ποτέ αποκαλυφθεί ακόμη και στους ηλιθίους Μπάμπη-Σούλα o όλος (παγκόσμιος) σχεδιασμός θα αισθανθούμε τυχεροί που έχουμε πρωθυπουργό τον Κυριάκο και όχι τον Φίλη που κρύβει έναν mini Nαπολέοντα-Χαρδαλιά μέσα του. Μπορεί και έναν mini Χίτλερ.

Οι παρατηρήσεις μας επί του project δεν έχουν καθόλου ανθρωπιστική διάσταση. Άλλωστε η ανθρώπινη ηλιθιότητα είναι απέραντη και ιστορικά αποδεδειγμένη.

Για να δούμε τώρα τι συνέβη με την μετάλλαξη Omicron. H μετάλλαξη Omicron αποτελεί μία προσπάθεια επίσπευσης του project καθώς ήδη μεγάλα ΜΜΕ όπως ο Ιndependent και το Νewsweek αρχίζουν να δίνουν χώρο σε “περιθωριακές θεωρίες συνωμοσίας” όπως συνέβη πρόσφατα με τους ισχυρισμούς του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας-επί Trump- των ΗΠΑ Μichael Flynn.

Άσχετο>Ο μεγαλοεπενδυτής George Soros έχει προειδοποιήσει κατ΄επανάληψη τους εμπνευστές του project>

«Ο κριτικός τρόπος σκέψης βρίσκεται στον πυρήνα της οικοδόμησης και της διατήρησης μιας ανοιχτής κοινωνίας. Όλοι οι κοινωνικοί μας θεσμοί είναι ατελείς και πρέπει να επιμείνουν στη βελτίωση της. Αυτό είναι το ιδανικό μιας ανοιχτής κοινωνίας. Από την εμπειρία της ζωής υπό τον κομμουνισμό και τον ναζισμό κατά τη διάρκεια της νιότης μου, είδα πώς αυτές οι ιδεολογίες και οι θεσμοί τους που διεκδικούσαν την τέλεια γνώση οδήγησαν στη φίμωση και την περιθωριοποίηση των μειονοτικών φωνών».

«Η πραγματικότητα είναι εξαιρετικά περίπλοκη, απείρως πολύπλοκη και όλοι αντιμετωπίζουμε τη ζωή με ατελή κατανόηση. Όποιος ισχυρίζεται την τέλεια γνώση κάνει λάθος. Ο κομμουνισμός και ο ναζισμός ήταν ιδεολογίες αυτού του είδους».

Με αυτά τα λόγια ο κ. Soros προειδοποιεί “κάποιους” που πιστεύουν ότι κατέχουν τη Τέλεια Γνώση.

Τόσο ο συνωμοσιολόγος Μichael Flynn όσο και ο κ. Soros είναι απλά παρατηρητικοί άνθρωποι. Κάτι που δεν συμβαίνει με τον Μπάμπη και τη Σούλα.

O Μichael FlynnΜichael Flynn και ο μεγαλοεπενδυτής Soros οι οποίοι στο μεταξύ δεν έχουν ουδεμία διάθεση στα γεράματα να κυκλοφορούν με πιστοποιητικά εμβολιασμού στη κωλότσεπη επιχείρησαν να προειδοποιήσουν για το ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά στο όλο project και κάποιοι να βρεθούν στην ηλεκτρική καρέκλα.

Ο πρώην σύμβουλος και ο μεγαλοεπενδυτής θυμούνται για παράδειγμα το διαβόητο EVENT 201.

Hταν 18 Οκτωβρίου 2019 (συγκρατήστε την ημερομηνία) όταν μία προσωμείωση πανδημίας ή “μία άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου έλαβε χώρα (επαναλαμβάνουμε) στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη…”

Διαβάζουμε στον ιστότοπο centerforhealthsecurity.org> ”

Το Κέντρο Johns Hopkins για την Ασφάλεια Υγείας σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates φιλοξένησαν το Event 201, μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη…”

Διαβάζουμε στον Ιστότοπο centerforhealthsecurity.org “Η άσκηση έδειξε τομείς όπου οι δημόσιες / ιδιωτικές συμπράξεις θα είναι απαραίτητες κατά την αντίδραση σε μια σοβαρή πανδημία, προκειμένου να μειωθούν οι μεγάλης κλίμακας οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος έχει δει έναν αυξανόμενο αριθμό επιδημικών συμβάντων, που ανέρχονται σε περίπου 200 συμβάντα ετησίως. Αυτά τα γεγονότα αυξάνονται και προκαλούν αναστάτωση στην υγεία, τις οικονομίες και την κοινωνία. Η διαχείριση αυτών των γεγονότων προκαλεί ήδη τεράστια πίεση στην παγκόσμια ισχύ, ακόμη και απουσία πανδημικής απειλής. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει μια από αυτές τις επιδημίες παγκόσμια – μια πανδημία με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες. Μια σοβαρή πανδημία, η οποία γίνεται «Event 201», θα απαιτούσε αξιόπιστη συνεργασία μεταξύ πολλών βιομηχανιών, εθνικών κυβερνήσεων και βασικών διεθνών οργανισμών.

Μετά την σατανική σύμπτωση της εμφάνισης του ιού στη Κίνα διαβάζουμε ξανά στον Ιστότοπο centerforhealthsecurity.org> Πρόσφατα, το Κέντρο για την Ασφάλεια Υγείας έλαβε ερωτήσεις σχετικά με το κατά πόσον αυτή η άσκηση πανδημίας προέβλεπε την τρέχουσα νέα εμφάνιση κοροναϊού στην Κίνα. Για να είμαστε σαφείς, το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας και οι συνεργάτες του δεν έκαναν πρόβλεψη κατά τη διάρκεια της επιτραπέζιας άσκησης. Για το σενάριο, διαμορφώσαμε μια φανταστική πανδημία κοραναϊού, αλλά δηλώσαμε ρητά ότι δεν ήταν πρόβλεψη. Αντ ‘αυτού, η άσκηση χρησίμευσε για να επισημάνει τις προκλήσεις ετοιμότητας και αντιμετώπισης που πιθανότατα θα προκύψουν σε μια πολύ σοβαρή πανδημία. Δεν προβλέπουμε τώρα ότι το ξέσπασμα nCoV-2019 θα σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους. Παρόλο που η επιτραπέζια μας άσκηση περιλάμβανε ένα ψεύτικο καινούργιο κορανοϊό, οι πληροφορίες που χρησιμοποιήσαμε για τη μοντελοποίηση του πιθανού αντίκτυπου αυτού του φανταστικού ιού δεν είναι παρόμοιες με το nCoV-2019.

Να σημειώσουμε ότι εκείνη τη μέρα (18 Οκτωβρίου 2019) υπήρξε ακόμη μία σατανική σύμπτωση σχετικά με την προαναγγελθείσα πανδημία (είναι πάνω από 100 οι “συμπτώσεις”). Τη μέρα που στη Νέα Υόρκη διεξάγονταν το ΕVENT 201 στη Wuhan της Κίνας είχαμε τη τελετή έναρξης των Παγκόσμιων Ολυμπιακών Αγώνων των Στρατιωτικών στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 10.200 αθλητές και συνοδοί από 101 χώρες του κόσμου. Οι αθλητές αφού περιέγραψαν ότι εκείνη τη περίοδο η Wuhan ήταν μία πόλη φάντασμα, τα πορτοπαράθυρα ερμητικά κλειστά, οι δρόμοι άδειοι και οι εξέδρες χωρίς θεατές με εξαίρεση τη πρώτη μέρα-τελετή έναρξης που κάποιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Κίνας έδωσαν το παρόν, στη συνέχεια πολλοί αθλητές παραπονέθηκαν για συμπτώματα τύπου COVID-19. Mάλιστα οι αθλητές του Καναδά επέστρεψαν στη πατρίδα τους απομονωμένοι στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Κι όμως κανένα υπ. Άμυνας Δυτικού κράτους δεν τους εξέτασε ώστε να δαπιστωθεί εάν είχαν περάσει κορωναιό με το επιχείρημα ότι τότε (Οκτώβριος 2019) δεν είχε διαγνωσθεί επίσημα (!) ο εργαστηριακός κλαρινογαμπρός-κορωναιός!

Μάλιστα η Έκθεση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τη προέλευση του ιού ανέφερε τους Ολυμπιακούς Αγώνες των στρατιωτικών στη Wuhan τον Οκτώβριο του 2019 ως μέσος διασποράς του ιού ανά το κόσμο αλλά μόνο τα ΜΜΕ του Μέρντοχ φιλοξένησαν την σχετική Έκθεση!

Ο κ. Soros λοιπόν, προς τιμή του, επιχείρησε να διασώσει την τιμή της Δύσης κατ΄επανάληψη. Κάποιοι εξακολουθούν να αδιαφορούν για τις προειδοποιήσεις του. Δεν θα έπρεπε.
ΠΗΓΗ από
kourdistoportocali.com