[Serbian Terorista] - Uvodno obraćanje predsjednika eSrbije

Day 4,951, 16:35 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbijePoštovani građani eSrbije,

Prvo, izvinjavam se što tek sad izlazi uvodni članak. Jednostavno nisam stigao ranije. Na početku bih se odmah zahvalio svim igračima koji su mi ukazali povjerenje i glasali za mene. Takodje bih se zahvalio svim strankama koje su me podržale: SSS, SS, SPL, SJeB Sindikat, SNO i naravno mom PeB-u. Zahvalio bi se i prošlom predsjedniku Stellaru na brzoj i urednoj primopredaji mandata. Knjiga finansija uredno predata, što možete uvijek provjeriti na ostavljenom linku.Sastav Vlade eSrbije

Premijer: Robot The Nejach
Ministar odbrane: Kornjaca 52
Ministar spoljnih poslova: Marcus Nerva Traianus
Guverner: Dejan Rackov 1999
Ministar obrazovanja: kowalski_afc

Na kanalu Vlade u svojstvu posmatrača su i predsjednici stranaka: Srpska Saborna Stranka, Samo Srbija, SjeB Sindikat, Narodna Unija, Akcioni Pokret i Stranka Moralnog Uskrsnuća. Do juce je bio i Free Area (UeS)ali je napustio kanal (promjenio pasoš) ...tako da se nastavlja praksa iz prošlih mandata gdje želimo da što više "prevazilazimo razlike" ...tj. da ne bude više podjela nego da radimo svi zajedno, a kroz prošla dva mandata smo pokazali i da možemo.


1. Državne subvencije i podjele

Podržao sam ideju subvencionisanja proizvodnje naših igrača koji imaju holdinge u eSrbiji. Više o tome možete pročitati u članku ministarstva informisanja . Za program subvencionisanja zadužen je naš guverner Dejan Rackov 1999 tako da sve vaše prijedloge i sugestije u vezi toga šaljite njemu, pa da se program eventualno izmjeni i da se dobre ideje implementiraju.
Pored toga, nastaviće se i podjele energije Ministarstva zdravlja na zidu države. Podjele će ići minimum jednom sedmično, a gledaćemo da budu i češće.


2. Air udari i CO

Što se tiče avio udara, napravio sam malu promjenu. S obzirom da su u prethodnim mandatima avio udari organizovani često...i u pravim ratovima i u trening ratovima kad je bilo potrebno peglati zidove, previše para je odlazilo iz državne kase, a šteta nije bila 100% kontrolisana. Zahvaljujući ideji mog prethodnika Stellara...za trening ratove stavljali smo CO sa vojne jedinice. Po jednoj avio rundi odlazilo je izmedju 50 i 100k cc i zid smo držali na zadanih 55%...dok pozivanjem avio udara bilo je slučajeva gdje dodju igrači i nadbiju 500k dmg i više...zid ode na 80% i naravno mi svu štetu moramo isplatiti. Tako da nas je jedno peglanje zida koštalo i nekoliko puta više nego kad bi postavili CO. Tako da u mom mandatu očekujte air CO u trening ratovima, a samim tim to znači da više para ostaje za AIR udare i kupovinu air dmg kad dođe do pravog rata.


3. Planovi

Za ovaj mandat vam ne mogu obećati nešto spektakularno kao npr. onu epsku kampanju protiv Chilea u SAD i njihovo istjerivanje sa tog kontinenta..jer smo se istrošili i previše i nerealno je da imamo još jednu takvu avanturu. Ali ono što mi je cilj za naredni period jeste otvaranje još kojeg trening rata za nas jer iz mjeseca u mjesec imamo sve više paketaša i aktivnijih igrača..tako da je već postala gužva u ovih 5-6 dnevnih borbi koje imamo. Borba protiv Chilea nam je pokazala ustvari da mi i nismo toliko slabi koliko smo mislili da jesmo nakon onih banova. Šta više opet smo u samom vrhu te u skladu sa tim ćemo se i ponašati.


I za kraj pozvao bih sve aktivne igrače da nam se pridruže na Telegramu na nacionalnom kanalu eSrbija radi lakše komunikacije i organizacije.

Do sledećeg javljanja,

Serbian Terorista