[25] Ötletek

Day 4,907, 09:45 Published in Hungary Hungary by jankesz82

Tisztel Olvasók!

Először is jelezném, a cikk nem azért jött létre, hogy telepumpáljátok támogatással, inkább pár ötletet osztanék meg. No persze a 25 hozzászólás az jól esne 😉

Aki gyorsan szeretne túljutni az endorsos küldetésen, nem kell várnia a friss cikkeket, ki lehet választani valamely kedvenc újságíró cikkét, és az endors után, le kell görgetni a cikk végéig. Itt lehet lapozgatni a régebbi és újabb cikkek között. Ezáltal egy termelékeny cikkírónál akár 30-40 endors is ellőhető. Lényegtelen, hogy tavalyi, vagy 5 perces a cikk. Velem nem leszetek előrébb, nekem ez csak a 3. cikkem erepen.

Emellett feldobnék egy ötletet. Mivel kilószámra jönnek most a cikkek, kitalálhatnánk valamilyen egyezményes jelet, amit a cikkírók a cím elé biggyesztenek, amiből mindenkinek kiderül, hogy a cikk nem szól másról, mint az endorsolásról. Mondjuk az ilyen cikkek címe kezdődhetne [E] -vel pl. [E] endorsvadászat, vagy [E] cikk a semmiről, stb. De az ötleteket hozzászólásban nyugodtan vitassátok meg.

Ezzel segítenénk azokat, akik már végeztek a tokengyűjtéssel, vagy nem is akarnak gyűjtögetni, viszont a cikkhalmazból meg szeretnék találni a "valós" tartalmakat.

Ui: hogy ne kelljen felesleges hozzászólásokat betennetek, leírhatnátok, hogy tokenbeváltásnál, milyen valószínűséggel milyen nyereményeket kaptatok.
Én személy szerint eddig csak a 2-es csoportot pörgettem meg és kb. 2 pp booster, 3 arany, 4 répa valamint 5 bomba jött le


Jó tavaszolást: Jankesz