Game over sau un nou inceput?!

Day 4,902, 00:20 Published in Romania Romania by VampireArticles

Buna ziua eRomania,

VampireA aici, probabil majoritatea ma cunosc deja.Nu vreau sa reintram in masacrul de acum cateva luni si de comportamentul adminilor sau refuzul lor de a comunica, asa voi ca inchide aici acest subiect.

Scopul articolului e de a-mi lua la revedere de la aceasta comunitate. Din pacate timpul nu mi-a permis sa il scriu putin mai rapid.

Am avut 10 ani interesanti, cu bune si rele in acest joc, dar cu un grup ce a stat mereu aproape, un grup pentru care am continut sa joc indiferent de ce s-a intamplat. De la fiecare am avut cate ceva de invatat, fie exemplu pozitiv sau negativ. Per total a fost o experienta unica pentru care sunt extrem de recunoscator.

Am avut norocul sa intalnesc foarte multe persoane si in realitate la o bere sau doua, cateva din aceste meeturi organziate chiar de mine. M-am gandit zilele astea sa fac o lista cu locurile in care am avut placerea sa intalnesc membrii ai acestei comunitati... aceastea ar fi: Vaslui, Iasi, Timisoara, Bucuresti, Cluj, Rasnov, Brasov, Belgrad si Viena. Destul de multe locatii, toate pline cu amintiri. Inca un motiv pentru care jocul acesta a meritat continuat in toti acesti ani. (daca am ratat o locatie, my bad)

Jocul in sine nu a oferit mereu multe, de multe ori plictisitor, monoton, cu un personal ce a preferat sa nu comunice, dar comunitata acestui joc l-a tinut in viata si numai cu distrugerea ei va muri si acest joc. Asa ca urez mult succes celor care raman, sper sa nu aveti parte de aceleasi deceptii.

Un alt loc special pentru mine a fost UM-ul Soimii Patriei... unde am intrat inca din 2009 si am fost luat sub aripa de Sunsetter...locul unde am crescut si unitatea pentru care am condus-o pentru mult timp. Va urez in continuare mult noroc, desi nu voi mai fi in acest joc... Always SP ! Fal Fal Fal!

Mult noroc tuturor si mi-a facut placere sa va cunosc.
VampireA over and out.

P.S. Comunitatea e mereu pe primul loc, jocul se poate schimba, exemplu am vazut si ultimele 2 luni cand peste 40 ne-am mutat pe alt joc si am inceput sa facem ceva frumos.