[25] Legendá válásom története (pakkok nélkül)

Day 4,899, 09:48 Published in Hungary Hungary by Ady5


Rövid verzió

140 napon belül elértem a 10 milliárd rangpontot és LEGA 1 lettem!Hosszú verzió a végén csöccsel:


Karakterem 2009.07.31-én született és évekig nyomtam a játékot, de beleuntam, mert nem igen volt sikerélményem. Anno egy csatában többen ütöttek és az elején bele kellett tolni mindent (csokikat is!), hogy ne jöjjenek utánad… Mivel esélyem se volt a nagyok ellen meguntam, kétkattos lettem.

de ezt haggyuk…sok-sok nap…év után….
Tavaly nyár vége felé a 2 kattomból felébredve a (Hot Summer event) meglepődtem hogy milyen könnyű BH-t szerezni. Volt hogy 1 full kajás körrel 3 BHt és 2 SH-t szereztem, de olyan is előfordult, hogy 1 killel szereztem BH medált.. Persze ez az event nem tartott sokáig, de visszarázott a játékba. (nyáron remélem ismét lesz ilyen)
Karácsony tájékán Titán*** lettem, és úgy emlékszem rengeteg csokit, goldot ellőtem az egyik Románia elleni csatába (ekkor még nem érdekelt, hogy mi mibe kerül, csak ütöttem) és ekkor egy legenda rangú magyar játékos rámírt… (Szaszi, Livi)
Ez sorsdöntő volt, mivel az volt a megkeresés lényege, hogy lépjek be a Telegramba és ott a TANK NEVELDE szobába… ezt enyhén szólva is viccesnek találtam…Én mint TANK.. 🙂 De rábeszéltek, hogy nincs vesztenivalóm és segítenek mindenben. (EZ ÍGY IS VOLT)

Javasolták, hogy költöztessem a cégeimet a nagyobb profit reményében az oroszokhoz (most azt hagyjuk, hogy már nem jó, nem is ez a lényeg) és segítettek anyagilag a költöztetésben is.

Elmondták, hogy mivel a gyorsabb rang váltás a cél, ha lehet külföldön érdemesebb az elején (lega 3-ig) harcolni a +30% Ghost Booster miatt. (persze erre nem magamtól jöttem rá…, ahogy írtam segítenek) Mivel volt a 2 kattomból sok Ghost Booster ez nem okozott problémát most is több száz van, de fegyverből és sok másból is már segítségre szorultam annak ellenére, hogy sokszor kaptam a Tanknevelde szóbában lévő legendáktól több száz fegyvert és hozzá rengeteg wellnyi kaját.
A repjegyeket el is felejtettem, szóval abból is volt 1000+, de mivel sokat kell a BH hoz utazni a repjegyeim száma csökkenőben vannak, bár ezt is kaptam pár százat.


2 kattosként volt 2db Q7 fegyó gyáram és hozzá vas cégek és némi kaja cégem, ami sajnos kevés volt, így vettem azóta még hozzá 2 Q7 fegyó gyárat. Hogy miből? Gyűjteni kell a goldot. Napi 1-2 BH, ha lehet heti 1-2 CH (nálam az SH nem játszik, max akkor, ha pörgetek pár rakétát és elütöm egyszerre, de ez havi 1)
Ami bevált, hogy naponta többször (2-5 alkalommal) megnézem a csatákat, ha van olyan hely, ahol van esély a BH-ra vagy még nem is ütöttek a csatába én megpróbálom…
A gyári harci modul, kevés infót ad, viszont van erre más egyszerűbb hatékonyabb figyelési mód is… A cseten segítenek! 🙂 Így havonta 60 BH 6 CH medált szereztem, + az edzések és napi CC beváltásból származó gold bevételem átlagban 25 gold/nap. (már gyűjtöm a goldot az év végi gyárvásárlási akcióra -30% )


A fejlődéshez az eventek nagyon fontosak, mivel tényleg ekkor lehet igazán fejlődni, akár több Mrd rangpont szerezhető egy hét alatt, szinte ingyen (csak győzd kajával és fegyóval)…az elején elhasznált több száz csoki pedig tényleg visszajöhet az event végére.

Az EPICes (+1PP) csatákat figyelni kell (ami pofonegyszerű, mert erről a telefonom a telegram epicfigyelő szobáján keresztül értesítést küld).
A kétkattos időkből maradt +1PP boostereimet a hétváltások elején és az eventek alkalmával ellőttem, de mivel ezeket csak pörgetni lehet, így alkalmaként elpörgetek 20k-40k CC-t, amiből már kapok pár PP bostret és sok mást is. Sajnos az 500-os gold jutalom kipörgetéséhez reálisan szükséges 3-500k CC elköltéséhez még nincs elegendő CC bevételem.
A bevételem nagy része a napi 10 gold és a Q1, Q2 házak vásárlására megy el, illetve volt hogy Q3 házam is volt amit szintén a piacon veszek, mert így jobban megéri mint saját házgyárat fenntartani…ha meg marad a hó végégére némi pénzem azt meg mint írtam a havi szerencsekerékre költöm.


Lényeg, hogy így 140 napon belül 10-ről elértem a 20 milliárd rangpontot és LEGA 1 lettem, ha ez így megy tovább, akkor a fejlődésem a rangok emelkedésével (+10% rangonként) egyenes arányában csökken és 2025. év elején elérhetem az eRep jelenleg legmagasabb rangját a LEGA XX –et. 🙂

Hű de messze van… csak addig bele ne unjak… 🙂

Tanulság a történetemből, hogy
ha kétkatton vagy és van némi alapod, (gyárak, boosterek, csoki, gold, CC) kitartással te is lehetsz LEGA!

...és persz az is, hogy mindig érdemes a cikk végére tekerni 🙂

CSÖCS