A taktika

Day 4,898, 09:43 Published in Hungary Slovenia by fsb1000

Tisztelt ePolgárok!

A taktika: A nyilvánossághoz fordulok és minden rólam közzétett RL adatot elfogadok sajátomként akár igaz akár hamis, nem fogok védekezni vagy bármit letagadni.

Röviden: A kormány egyik tagja a telegrammon használt telefonszám alapján az RL adataimat nyomozgatta, majd a kormány véleményt kérő cikke alatt ezt felhasználta. A kormányt támogató civilek egyik tagja pedig megfenyegetett, hogy RL adataimmal cikket adnak ki, ha nem maradok csendben.
Korábban ezt már megtették más játékossal a civilek, és rólam is több lejárató cikket kiadtak.

Az adminokhoz fordultam jogorvoslatáért, de eddig semmi érdemi nem történt ez ügyben.Vágjunk elébe. Budapesten élek, 1970 előtt itt születtem és 1990 előtt voltam katona, nős vagyok, 3 felnőtt gyerek apja. Két diplomám van. Nyolckerben nőttem fel, és a nulláról indulva pár meredek dolgot is csináltam, mindenféle munkám és pénzgyűjtési tevékenységem volt míg családot nem alapítottam.
A neten nem vagyok sehol megtalálható, ennek elsődleges oka, hogy 2000-es évek elején egy olyan cég résztulajdonosa voltam, ahol a nyilvános megjelenés tiltva volt. Több netes cég alakulását, munkáját segítettem, közte a Prohardverét.
Politikai elkötelezettségem Olaszliszka és a kettős népszavazás óta van, addig szinte egyáltalán nem érdekelt a politika, kádár alatt sem voltam ellenálló csak kívülálló.
A netes jelenlétem indexen kezdődött még a 90-es években, 2008 óta játszom netes játékokat jelenlegi nicknevemmel.

Nem szeretném, ha a játékbéli ellenfeleim, ennél többet nyilvánosságra hoznának rólam, esetleg családomról fotókat közölnének, ahogy ezt korábban már megtették mással itt erepen.

Mindenkinek azt ajánlom gondolja át, kinek mikor adja át személyes adatait (lásd civil DoA pár évvel ezelőtti adatgyűjtése) illetve a telegrammon, hogy és miként regisztrál, illetve magán beszélgetésekben miről mesél.fsb1000
ePolgár