Како власт дели пасош непријатељу

Day 4,893, 09:50 Published in Serbia Serbia by Strahinjic lll
13.4.2021.Ако не знате ко је дотични, погледајте слике испод...

За оне којима ово није довољно, Колин Лантрип је један од играча који готово деценију представља једног од највећих противника Србије у овој игри. Американац у правом животу (не знам ког порекла), а многи га сматрају "Оцем еАлбаније".

Може се рећи да је раме уз раме са Здлемијем и Ромпером. Власник је сервера на коме преко скрипти покреће ваздушне ескадриле (ботове) и то је јавна тајна за коју знају готово сви играчи иоле упућенији у е-историју еРепублика.Да видимо како се оваквом играчу одобрава српски пасош.

Да резимирамо.

1) Један од највећих спрских е-непријатеља затражи српски пасош, при чему чак то не ради ни на културан начин, већ на поприлично омаловажавајући.

2) Премијер Србије, без иједне речи дискусије у конгресу (чије је задужење подела пасоша), на јавном отвореном каналу еСрбије наређује свом страначком пулену (иначе актуелном министру информисања) да пасош инстантно одобри.

3) Министар чини по наређењу, одобрава пасош, шаље поруку у којем човека који је против нас стукао ко зна колико штете назива драгим пријатељем да би на крају признао како уопште нема појма о коме је реч. То је министар информисања, да поновим.За крај, да предупредим коментаре којима су се на чету људи из Владе бранили после оваквог поступка. Ти коментари су се увек сводили на нешто типа "променио је страну, ви га пошаљите поново Хрватима".

Прво, човек је 10 година био најљући противник Србије, притом се доказано користио и користи се и даље недозвољеним средствима којих се данашња власт наводно толико гнуша (сервери, скрипте, ботови...). Можда је он заиста решио да промени страну, можда је ово само фаза, инфилтрација, ко зна шта може да буде. Ја некоме ко је 10 година тукао против нас као суманут, сигурно не верујем на реч и то на реч "дајте ми пасош или не, ионако ми се ј**е, нећу да вас молим".

Друго, оваквим давањем пасоша, које је карактеристично за странке које чине данашњу власт, односно без икакве дискусије у оквиру конгреса, отвара се простор свима да без икакве консултације дају пасоше ко год да их затражи. Ако тако дајемо пасош једном од највећих противника у игри, можемо онда било коме. Није ово неки српски ултра познат играч који се вратио из неке пријатељске државе па затражио наш пасош назад, па да се прогледа кроз прсте што конгрес није полемисао о томе. Ово је човек који је албанска Легенда ХХ и доказана варалица због чега је омражен и у САД, земљи из које потиче.Ако смо већ мислили да ће Колин заиста променити страну и бити нам од помоћи, могли смо га ставити на неки пробни период, а свакако давање пасоша истом продискутовати у конгресу.

Јер, српски пасош би ипак требало да буде светиња за нас, Србе и не би требало да га делимо шаком и капом, сваком ко га од нас затражи, поготово ако то уради на овако омаловажавајући начин на који је дотични Колин то урадио.