Legendary Tanks and Aviators of eRomania

Day 4,890, 11:27 Published in Romania Romania by Monitorul Oficial


Dragi prieteni,

Ideea pe care o vom prezenta în continuare nu este nouă, ați mai citit despre acest proiect aici. Scopul declarat este acela de a încuraja cetățenii eRomâni să urmărească scopuri bine definite în dezvoltarea lor militară, dar sperăm că vom obține în același timp o mai bună comunicare, jucători mai bine informați cu privire la variantele optime de dezvoltare în joc și dialog în cadrul societății.

Programul se adresează cetățenilor eRomâni, membri ai unei Unități Militare din eRomânia.

Cele două componente au ținte diferite - Legendary Tanks se adresează în mare măsură jucătorilor suficient de vechi și experimentați în bătălii terestre. Sperăm ca bonusul simbolic să fie încă un motiv să rămână activi în joc, acesta fiind o recunoaștere a efortului și perseverenței dar și a contribuției comunității la succesul militar obținut de echipa numită eRomânia.

Ne dorim să deveniți Legende ale eRomâniei (să obțineți statutul de Legendă în eRomânia) și, incepand cu eZiua 4891 (11. 04.2021), vom premia jucătorii care obțin Legend I-V câte 100.000 cc pe rank, înainte de level 600.
Legendele VI-X obținute în eRomânia se premiază cu 50.000cc, fără limita de nivel. Se pot premia retroactiv maxim două (dacă nu au fost premiate deja).
*Bonusurile se acordă retroactiv conform fostei grile de premiere (50.000cc pe legendă).
Bineînțeles, se autoexclud cei ce luptă ca mercenari contra ordinelor și a aliaților noștri.

Vă invitam sa completați https://tinyurl.com/Legendary-tanks-of-eRomania pentru a vă înscrie în programul “Legendary Tanks of eRomania”.
Legendary Aviators of eRomania își dorește să îndrume jucători mai vechi dar mai ales cetățenii noi, cărora nivelul acumulat de strength și rank în bătălii terestre nu le permite să concureze în aceeași măsură cu experimentații dinozauri, către “cariera” de luptător în bătălii aeriene.

Pentru că ne dorim să atragem și să motivăm jucătorii noi, incepand cu eZiua 4891 (11. 04.2021), am stabilit limite în funcție de level după cum urmează:
Bonusul pentru “Chief Master Sergeant (până la Chief Master Sergeant***** )”, în valoare de 10.000 cc poate fi obținut numai de eCetățenii “născuți” după 2016.
Bonusul pentru “Wing Commander (până la Wing Commander***** )”, în valoare de 20.000 cc poate fi obținut numai înainte de atingerea level 600.
Pentru “Group Captain (până la Group Captain***** )” limita va fi level 600 iar valoarea bonusului 30.000 cc.
*Bonusurile se acorda retroactiv conform fostei grile de premiere (CMS -5.000cc, exclusiv pentru jucători noi; WC - 10.000cc; GC - 15.000cc).

Vă invităm să completați formularul “Legendary Aviators of eRomania” pentru a vă înscrie în program.

De la demararea programului inițiat în eZiua 3888 au fost acordate din partea BNR bonusuri în valoare de 6.731.000,00 cc și premii suplimentare în valoare de 610.000,00 cc din partea Băncii BiA (premii acordate până în septembrie 2019, când aceasta și-a încheiat activitatea).

Bonusurile se acorda retroactiv (pentru rank câștigat după eZiua 3888 ). Spre exemplu, dacă ați devenit WC**** și aveți level sub 600 veți primi toate bonusurile aferente Wing Commander în baza unui singur screenshot, cu rankul actual. Dacă este prima oară când completați formularul, veți primi bonusul pentru rankul curent la valoarea actuala a bonusurilor iar bonusurile pentru WC - WC*** conform grilei precedente.
La completarea formularelor nu este nevoie sa aveți screenshot cu rank-ul vechi, completați în formular “nu am” sau “în dosar” pentru cei ce sunt deja membri ai programului.
Înscrierile sunt verificate și apoi înaintate guvernatorului BNR pentru decontare. În ciuda inerentelor întârzieri, va asiguram ca premiile ajung, într-un final apoteotic, la fiecare.Sugestiile și comentariile sunt binevenite.
Vă mulțumim și așteptăm vești bune în ambele formulare!