[МОС] Уводни чланак за април

Day 4,889, 02:18 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo Obrazovanja Srba


Поштовани суграђани и суграђанке,
Пред вама се налази уводни чланак Министарства образовања Србије за месец април. На челу министарства се налази Кешиг, као што је и договорено у председничкој кандидатури Марка Живанчевића.

У писању чланака ћу консултовати све чланове владе који могу да ми дају савет на дату тему, тако да тим министарства образовања чини цела влада. Свакако, највише ћу се консултовати са министром информисања Цитрусом који нам се придружио у овом мандату.

Извештај за претходни мандат

У претходном мандату сам истовремено обављао функцију министра образовања и министра информисања уз неке додатне послове у влади. У претходном мандату је објављен чланак министарства информисања о тренутној ситуацији и који можете прочитати овде. Након тога је објављен чланак који је информисао грађане о Пролећном изазову, док је са орга Министарства образовања објављен мини туторијал о авио и копненим биткама.
Планови за текући мандат

Први краткорочни план за овај мандат је чланак који се бави значајем епских борби и недељним изазовом. Пошто је недељни изазов већ увелико у току, чланак ће бити објављен највероватније у понедељак или уторак, како би се поклопио са почетком недељног изазова.

Дугорочни план подразумева прелиставање старих туторијала Министарства образовања и поновно објављивање истих, ако је потребно уз измене. Разматрам и писање нових туторијала ако затреба, а главне теме би биле епске борбе, недељни изазов, савети за напредовање и друге теме. Можете и ви предложити тему, сваки савети су добродошли.

Такође, сваки играч се може обратити Министарству образовања за све недоумице. Не оргу, него лично мени, а ја ћу се потрудити да вам у што краћем року одговорим на питање.


С поштовањем,
Министар образовања Србије
Кешиг