Падението на един бос

Day 4,888, 23:56 Published in Bulgaria Bulgaria by AUDAN

Здравейте, еБългарки и еБългари!
================================

Когато почнах играта, уважавах всеки, който бе пожертвал нерви и време, за да напредне. Смятах, че щом някой е с по-висок ранг от мен, значи има повече опит и шанс да спомогне за главната цел - преуспяването на еБългария. Впоследствие някои хора почнаха да постъпват недостойно и лека-полека хората, които уважавах намаляваха.

Ето какво стана на 08.04 към 4-5 сутринта
България губеше на 0 кампания от Чили. Бях пред ниво, та влязох за медал в Д4. Рядко ми се случва, след като спрях паковете.
Дълго време нямаше никой и от двете страни - нещата бяха ясни за всички. И сега интересното. 2-3 минути преди края на рунда LIKE A B0SS почна да пуска бомби , започвайки от Д1. Естествено и мен надскочи. Ако го беше направил, за да бутне стената и да спечелим рунда, добре. Даже щях да го поздравя. Но в този случай... Не му пукаше ни за България, ни за идеали, искаше някаква въображаеми 10 злата, губейки уважението на всички. 

Не погледнах кои се бяха пробвали в по-долните дивизии, но повечето пъти са слаби играчи, които се надяват на нощта за медал. И изведнъж се появява някакъв с Маверик, който, вместо да се грижи за по-слабите, ги мачка. Няма що- голям антистимул от този!

======================
Падението на един бос
https://www.erepublik.com/bg/article/-1344-2733219/1/20