(LPN) Keputusan Pertandingan Liga Perajurit Nasional Minggu Ketiga

Day 4,887, 23:31 Published in Malaysia Malaysia by Kementerian Pertahanan eMY


Keputusan kedudukan keseluruhan Liga Perajurit Nasional (LPN) Musim Kedua untuk minggu ketiga dan terakhir adalah seperti berikut :-
Senarai Pemenang
Johan (20,000cc) - Malacca Empire
Kedua (15,000cc) - OPMM Wingman
Ketiga (7,500cc) - RezKk
Keempat (5,000cc) - Nerzhu1
Kelima (3,500cc) - Al Baymax
Keenam (1,000cc) - Noveras
Ketujuh (1,000cc) - File94
Kelapan (1,000cc) - Lt.M Imran
Kesembilan (1,000cc) - Dr4g0nX
Kesepuluh (1,000cc) - mhifzan

* Tempat keenam hingga kesepuluh juga menerima saguhati berupa roti sebanyak 2,000 energy setiap seorang.Tahniah kepada para pemenang LPN untuk minggu ketiga. Kepada yang tidak berjaya, semoga anda tidak berputus asa dan teruskan berusaha di masa hadapan.

Sebarang aduan, rayuan atau pertanyaan berkaitan LPN bolehlah diajukan kepada Menteri Pertahanan eMalaysia samada melalui ingame messaging atau melalui telegram.

Untuk pengetahuan semua, minggu ketiga ini adalah minggu yang terakhir di dalam pertandingan LPN musim kedua ini. Pihak eKementerian ingin memohon maaf sekiranya terdapat sebarang kesilapan atau secebis kekurangan sepanjang berlangsungnya pertandingan LPN musim kedua ini. Maka dengan ini, secara rasminya tirai pertandingan LPN untuk musim kedua ini berlabuh. Diharapkan pertandingan LPN ini dapat diteruskan untuk musim-musim yang seterusnya di masa yang akan datang.Sekian, terima kasih.

"PERAJURIT CEMERLANG MEMARTABATKAN NEGARA"


Menteri Pertahanan eMalaysia