[javítva] CODEXIT - a török helyzet

Day 4,883, 10:46 Published in Hungary Hungary by kisborok

Az eredeti cikk:
CODEXIT - a török helyzet
https://erepublik.com/en/article/2732957



A CODEXIT párt 40 nappal ezelőtt felfüggesztette a kilépéssel kapcsolatos törekvéseit. Ennek okát ebben a cikkben írtam le: Link
Az elsődleges ok az volt, hogy a játékban jelentős változás következett be az Asteria országok csaló játékosinak bannolásával. A szövetségek közötti erőviszony megváltozott.

Akkor ezt írtam, amit be is tartottunk:
"Amíg tisztázódik a helyzet, és amíg meg nem tudjuk hogy szövetségünk milyen átalakuláson megy át, és abban a magyarok milyen szerepet kapnak a CODEXIT párt nem indít kilépést végrehajtó elnökjelöltet."

Az elmúlt hetekben mindenki tapasztalta, vagy legalábbis olvashatott a törökök játékbéli cselekedeteiről. És arról is, hogy a szövetség ez ellen semmit nem akar vagy nem tud tenni.
A magyar játékosok érdekei - ahogy eddig is - háttérbe szorultak.

Jelenleg zajlik egy sikeres hadjárat a román területek megszerzéséért, de ettől még nem fog megváltozni az a helyzet ami évek óta fennáll, és az elmúlt 40 nap eseményeit elemezve sem szűnt meg. Véleményem szerint a magyarok másodrendű tagjai a szövetségnek, nincs érdekérvényesítő erejük talán szándék sincs erre a kormányzat részéről.

A CODEXIT párt ebben a hónapban még nem indít elnököt, de a következőben igen, ha a török helyzet nem rendeződik és CODE működése is marad a régi magyar viszonylatban.

Ebben a hónapban szívesen támogattuk volna Luci elnöki indulását, de a tagság korábban eldöntötte és/vagy megerősítette, hogy csak olyan elnökjelöltet támogatunk aki valóban kiléptetné eMagyarországot a szövetségből.
Mindezek ellenére én Lucira adom a szavazatom, neki drukkolok az elnökválasztáson, mert ő legalább felvállalta a török TW megszüntetését.
A törökök nem barátaink, sosem voltak azok.

----

A cikk végére kerestem sexy szép török lányokat, de a net nem segített.
Tippeket elfogadok.



fsb1000
ePolgár
CODEXIT párt elnöke

Code:
[img]https://image.prntscr.com/image/AEQwl1MzSbGalsLH6dTttQ.png[/img] A [url=https://www.erepublik.com/en/party/codexit-5884/1]CODEXIT[/url] párt 40 nappal ezelőtt felfüggesztette a kilépéssel kapcsolatos törekvéseit. Ennek okát ebben a cikkben írtam le: [url=https://www.erepublik.com/en/article/codexit-a-v-ltoz-s-2731071]Link[/url] Az elsődleges ok az volt, hogy a játékban jelentős változás következett be az Asteria országok csaló játékosinak bannolásával. A szövetségek közötti erőviszony megváltozott. Akkor ezt írtam, amit be is tartottunk: "Amíg tisztázódik a helyzet, és amíg meg nem tudjuk hogy szövetségünk milyen átalakuláson megy át, és abban a magyarok milyen szerepet kapnak a [url=https://www.erepublik.com/en/party/codexit-5884/1]CODEXIT[/url] párt nem indít kilépést végrehajtó elnökjelöltet." Az elmúlt hetekben mindenki tapasztalta, vagy legalábbis olvashatott a törökök játékbéli cselekedeteiről. És arról is, hogy a szövetség ez ellen semmit nem akar vagy nem tud tenni. A magyar játékosok érdekei - ahogy eddig is - háttérbe szorultak. Jelenleg zajlik egy sikeres hadjárat a román területek megszerzéséért, de ettől még nem fog megváltozni az a helyzet ami évek óta fennáll, és az elmúlt 40 nap eseményeit elemezve sem szűnt meg. Véleményem szerint a magyarok másodrendű tagjai a szövetségnek, nincs érdekérvényesítő erejük talán szándék sincs erre a kormányzat részéről. ----- [center][img]https://image.prntscr.com/image/eatM_pHaRtW8bLUgzxWgZQ.png[/img][/center] A [url=https://www.erepublik.com/en/party/codexit-5884/1]CODEXIT[/url] párt ebben a hónapban még nem indít elnököt, de a következőben igen, ha a török helyzet nem rendeződik és CODE működése is marad a régi magyar viszonylatban. Ebben a hónapban szívesen támogattuk volna Luci elnöki indulását, de a tagság korábban eldöntötte és/vagy megerősítette, hogy csak olyan elnökjelöltet támogatunk aki valóban kiléptetné eMagyarországot a szövetségből. Mindezek ellenére én Lucira adom a szavazatom, neki drukkolok az elnökválasztáson, mert ő legalább felvállalta a török TW megszüntetését. A törökök nem barátaink, sosem voltak azok. ---- A cikk végére kerestem sexy szép török lányokat, de a net nem segített. Tippeket elfogadok. [br] [center][url=https://www.erepublik.com/en/party/codexit-5884/1][img]https://erpk-static-avatars.s3.amazonaws.com/avatars/Parties/2021/01/01/7ed2d3454c5eea71148b11d0c25104ff.png[/img][/url][/center] [br] fsb1000 ePolgár [url=https://www.erepublik.com/en/party/codexit-5884/1]CODEXIT[/url] párt elnöke






ha nem megy a lejátszás, akkor itt a linkje: https://youtu.be/U-iHnbPb60Y

kisborok voltam. vagy nem?

Újságíráshoz technikai tutorial nem csak kezdőknek (újra)