CODEXIT - a török helyzet

Day 4,883, 06:30 Published in Hungary Slovenia by fsb1000
Tisztelt ePolgárok!A CODEXIT párt 40 nappal ezelőtt felfüggesztette a kilépéssel kapcsolatos törekvéseit. Ennek okát ebben a cikkben írtam le: Link
Az elsődleges ok az volt, hogy a játékban jelentős változás következett be az Asteria országok csaló játékosinak bannolásával. A szövetségek közötti erőviszony megváltozott.

Akkor ezt írtam, amit be is tartottunk:
"Amíg tisztázódik a helyzet, és amíg meg nem tudjuk hogy szövetségünk milyen átalakuláson megy át, és abban a magyarok milyen szerepet kapnak a CODEXIT párt nem indít kilépést végrehajtó elnökjelöltet."

Az elmúlt hetekben mindenki tapasztalta, vagy legalábbis olvashatott a törökök játékbéli cselekedeteiről. És arról is, hogy a szövetség ez ellen semmit nem akar vagy nem tud tenni.
A magyar játékosok érdekei - ahogy eddig is - háttérbe szorultak.

Jelenleg zajlik egy sikeres hadjárat a román területek megszerzéséért, de ettől még nem fog megváltozni az a helyzet ami évek óta fennáll, és az elmúlt 40 nap eseményeit elemezve sem szűnt meg. Véleményem szerint a magyarok másodrendeű tagjai a szövetségnek, nincs érdekérvényesítő erejük talán szándék sincs erre a kormányzat részéről.
A CODEXIT párt ebben a hónapban még nem indít elnököt, de a következőben igen, ha a török helyzet nem rendeződik és CODE működése is marad a régi magyar visznylatban.

Ebben a hónapban szívesen támogattuk volna Lucy elnöki indulását, de a tagság korábban eldöntötte és/vagy megerősítette, hogy csak olyan elnökjelöltet támogatunk aki valóban kiléptetné eMagyarországot a szövetségből.
Mindezek ellenére én Lucy-ra adom a szavazatom, neki drukkolok az elnökválasztáson, mert ő legalább felvállalta a török TW megszüntetését.
A törökök nem barátaink, sosem voltak azok.

----

A cikk végére kerestem sexy szép török lányokat, de a net nem segített.
Tippeket elfogadok.

fsb1000
ePolgár