[МИ] Министарство информисања: Пролећни изазов

Day 4,879, 12:05 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo informisanja

Поштоване еСуграђанке и еСуграђани,
Јутрос је почео нов недељни изазов назван „Пролећни изазов“ и трајаће недељу дана, до следећег уторка.У стандардном недељном изазову зарађивањем поена престижа добијате разне награде: појачиваче штете, бонус за обнову енергије, токене за пресељење фабрика, карте за селидбу, складиште и чоколадице. Награде престају на освојених 40,000 поена престижа, када добијате медаљу „Prestige hunter“ која вреди 5 златника. Да вас подсетимо, један „хит“ у борбама вам доноси један поен престижа, док се тај износ дуплира у епским борбама.


Овај „Пролећни изазов“ је нешто другачији, то јест има нешто другачији формат и награде. За разлику од стандардног недељног изазова који доноси награде до 40,000 поена престижа, „пролећни изазов“ вам доноси награде и након тога, тачније до 80,000 поена престижа. Пошто овај изазов укључује већ поменуте награде, у овом чланку ћемо се фокусирати на оно по чему је овонедељни изазов карактеристичан: по „шаргарепама“ и чоколадицама.

Списак комплетних награда и на колико поена престижа их можете добити се налази на следећим сликама:


Као што видите, међу наградама има највише чоколадица, шаргарепа (доносе 50 енергије и морате их искористити 15 дана након преузимања иначе се губе) и поена за прековремени рад.

Ако скупите 80,000 поена престижа, можете бити богатији за 1432 чоколадице и 758 шаргарепа. То је више него дупло чоколадица које можете узети у стандардном недељном изазову (702 чоколадице), али овонедељни изазов захтева и дупло више поена престижа.Такође, у наредна два дана можете играти „рулет“ (power spin). Први спин вас кошта 500 динара, док је сваки следећи скупљи за 100 динара. Награде су разне: чоколадице, енергетски центар, појачивач штете, појачивач поена престижа, бустер који убрзава ударање у борби, бомбе, стингери за ударање у ваздушним борбама, поновни (бесплатни) спин и џекпот. Ако довољно пута добијете џекпот, освојићете главну награду која носи 500 златника. Ако имате вишка валуте, опробајте се.У име Министарства информисања и Владе еСрбије желим вам освајање што више награда у „пролећном изазову“ и „power spin“!

С поштовањем,
Kheshig
и
Тим министарства информисања