ИЗУЗЕТАН ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТ+ОДГОВОР НА ЛАЖИ-КАКО СТЕ РАДИТЛИ-ТАКО СТЕ И ПРОШЛИ!

Day 4,876, 10:33 Published in Serbia Serbia by MarkoZivancevic


👉Поштовање драги пријатељи,
пре свега желим да се захвалим свима који су НАМ указали поверење и гласали за нас на протеклим конгресним изборима.
ХВАЛА ВАМ ОД 💓! Освојили смо историјски број гласова и ово је још једна у низу победа у последњих месец дана.
-Посебну захвалност упућујем људима из странке Само Србија, као и људима из странке Народна Унија, који су нам једини прави и искрени пријатељи.

👉Конкретно што се тиче конгресних избора, НАША странка је освојила 10 конгресних места(два припадају Народној Унији), у процентима 25,92%, за нас је гласало 162 гласача. Хвала им!

👉Други део текста посветио бих одговору на нека питања, оптужбе и лажи усмерених на покушај обмане јавности, од стране бившег Председника Србије (п.с. зато је и бивши)!

►►Пре свега да разјаснимо о каквом типу личности се ради:
-спреман на свакакве муљаже, зарад власти...

►Свакодневно псовање и вређање на личном и националном нивоу:-Постоји цела збирка оваквих гнусних увреда. Надам се да сте закључили о каквом лицу се ради...?

👉Е сада да одговорим на гнусне увреде, измишљотине и лажи које су написане у позиву за опозив садашњег председника тј. мене🙂
-Кратко ћу одговорити на неколико неистина изнетих поводом тога. Опширне извештаје на ове небулозе објавиће сви ресорни министри!

-По њему ово је наш први пропуст👇👇👇1) наш одговор-ЛАЖЕШ И ОБМАЊУЈЕШ ЈАВНОСТ!

-Обзиром да смо услед бановања "Легенди" ослабљени за више од 80% војне моћи, наша дипломатија и министарство одбране су даноноћно радили на томе да не будемо избрисани са мапе. Честитам министру спољних послова на одбијању напада који је био известан, многи су се надали нашем брисању. Међутим ми смо још на мапи и држимо све наше оригиналне регије. Такође Министар Одбране је тих дана (док се причало о НАП-у са Хрватима, што је можда и добро испало јер смо Хрвате ухватили неспремне) даноноћно разрађивао стратегију како да се зауставе Хрвати и да се помогне савезницима, у овом случају Румунима.
МоД је направио стратегију где смо брзо овојили регију БАНАТ, затим ТРАНСИЛВАНИЈУ, након чега смо се у регији МАРАМУРЕС директно сукобили са Хрватима. МИ СМО ТУ ПОБЕДИЛИ ХРВАТСКУ, али да објасним како. -Наш МоД као и МоФА су договорили још 3 битке које ће кренути у исто време на Хравте:

-Американци су покренули Ваздушни напад на Хрвате у регији ЛИМПОПО. Ту су се Хрвати жестоко бранили и успели су да добију кампању. Оно што нас највише радује је то што су Американци успели да победили обе АИР рунде уз то су потрошили око 10 милиона еДолара. Да се разумемо, поновићу ово је велики успех наше дипломатије и МоД-а, јер Американци нису имали никакву потребу да нам помогну али они су жртвовали себе и своја средства зарад наших интереса. Из тога се родила идеја да дођу у наш савез јер нам могу бити добар ослонац у борби против супарничкног савеза.

-Јужна Африка је напала Хрвате у регији еМпумаланга. Наши савезници из Ј.Африке су изгубили битку али су одвукли један део штете. Хвала им!

-Румунија се сукобила са Хрватском у регији МУНТЕНИЈА. На крилима наше офанзиве и иницијативе, са четири стране, Румунија је победила Хрватску.

-Иран је касније кренуо у напад али им хвала на помоћи!

.... Да се вратимо на нашу офанзиву.
-Све недоумице и лажи око НАП-а са Хрватима отклонио је Министар Иностраних Послова ЛИЧНО! Он је у конгресу покренуо на гласање закон "НЕ" на Хрватску. Морам да напоменем да смо и у том сегменту победили, имали смо иницијативу у све три борбе против Хрватске, осим Румуније која је већ била под нападом.


.... Поново да се вратимо на стратегију око помоћи нашим драгим савезницима Румунима:
-Након победе коју смо извојевали у регији МАРАМУРЕС, кренули смо у напад на Хрвате у регији Буковина. Ту смо их победили и тиме избацили из Румуније.
САВЕЗНИК ЈЕ ОДБРАЊЕН а МИ СМО ДОЧЕКАНИ КАО ХЕРОЈИ. Свуда, осим у нашој Србији.
-Иначе неколико минута пре самоубилачког покрета у одбрани савезника, у Румунији смо објавили чланак "WE ARE COMING", тај чланак је већ седам дана у ТОП 5 вести у Румунији. Такође тај наш гест објавио је и наш пријатељ Клопо у својој емисили на твичу.


-Такође, колико је ова наша одлука била ХРАБРА говори податак да смо били спремни на брисање зарад помоћи пријатељима. По чат каналима и зидовим је кренула прича да следи брисање и да смо пожурили у одлуци. Али ми смо били спремни. Ни ми нисмо знали шта нас чека, али смо стиснули петљу и кренули.

-Пре напада послао сам поруку нашим најјачим борцима и вођама најјачих јединица:...већина је била скептична, неки су говорили да нам то сада није требало, да смо пожурили, да ћемо бити збрисани, али сви они су тукли за нашу СРБИЈУ, за нашег СВЕЗНИКА Хвала им

...Након победе и избацивања Хрвата из Румуније, вратили смо савезницима њихове територије. Трансилванију, Марамурес, Банат...

-Једно је сигурно у Румунији смо ХЕРОЈИ, вратили смо углед српском војнику, сваком Србину. Поново смо они добри Срби спремни да помогнемо у невољи...

👉Извињавам се што сам укратко описао дешавања у вези прве примедбе. Овде је било још много детаља о којима треба да се пише у суперлативу.
👉На остале примедбе одгвориће ресорни министри излагањем о нашем раду, заправо одговор ће бити исти, људи ће видети да:
ЛАЖЕШ И ОБМАЊУЈЕШ ЈАВНОСТ!👉Опозиција је у праву поводом једне ствари:
-недовољно пишемо о својим успесима!
Хвала вам, променићемо то!Извините на досади,
Хвала на читању!
Председник свих грађана
МакроЖиванчевић...