[VoEH] A game we love to play - ENG/HUN

Day 4,867, 13:00 Published in Hungary Serbia by Voice of eHungary"A játék amit szeretünk játszani"


Tisztelt Tulajdonos, Adminok és JátékostársakTúl vagyunk néhány csodálatos éven amit ezzel a játékkal játszottunk, amit szeretünk játszani. Az első évek után a Játék egy olyan irányba fejlődött ami nem segítette a közösségek növekedését. Némelyik játékelem ugyancsak nem segítette az új játékosok megmaradását mivel nem biztosította, hogy lényeges hatással lehessenek a játékmenetre. Lényegében a Játék elvesztette az ingyenes identitását (F2P), ahogy a veterán és fizető játékosok pusztító erőfölénybe kerültek a játékban. Ezek további szélsőséges dolgokhoz vezettek amik tovább rontották a közösségek helyzetét, amire eredetileg a játékot tervezték.

Most jutottunk arra a pontra amikor túl kevés játékos maradt a kiegyensúlyozott, nemzetközi játékkörnyezethez. Akik a játékot elhagyták meg vannak győződve hogy a játéknak alapos átalakításra van szüksége annak érdekében, hogy újra biztosítsa az egyenlő feltételeket és a közösségek ismét növekedhessenek. Az elmúlt hónapokban az eVilág kormányai együttműködve professzionális programozó, gazdasági és marketing csapattal kidolgoztak egy sor kulcsfontosságú változtatást, amik - ha bevezetik - az eRepublikot ismét egy olyan játékká tehetnék amit büszkén tudnánk a barátainknak ajánlani.

Ezért a következő változtatásokat javasoljuk. Ezek pozitívan befolyásolnák az eRepublikot azáltal hogy elősegítenék a a közösségek növekedését, egyszerűsítenék a játékmechanikát, felgyorsítanák az új játékosok fejlődését, növelnék az Adminok rálátását, megerősítenék a politikai modult, korszerűsítenék a fizetős lehetőségeket, kiegyensúlyoznák a gazdasági és a katonai modult, csökkentenék a szakadékot a fizető és a nem fizető játékosok között.Ezeket a változtatásokat javasoljuk:

01., Minden fiókhoz ellenőrzés szükséges mobiltelefonszámmal és a “Visszaigazolt” státusz megjelenik a profilon.
1 hónap áll rendelkezésre erre. Ha a fiókra 3 jelentés érkezik a feltételezhető visszaélés miatt (multi), 2 napon belül újra el kell végezni az ellenőrzését. Amennyiben nem történik meg, a fiókot egy hétre felfüggesztik. A második eset végleges kitiltást von maga után. (A visszaigazolt fiókok esetében amikre tömeges jelentés érkezik, az Adminok döntenek)

02., Lehetőség kell a kitiltott vagy törölt fiókok számára hogy visszatérjenek a játékba minimum 2 hónap után. Megvalósulhat közvetlenül az Adminok számára küldött levélben az eredeti biztonsági kóddal és mobiltelefonszámon keresztüli ellenőrzéssel.

03.,Minden “csomag” megjelenítése a megszerzésének a módjával (vásárolta, ajándékozott, tokenek útján vett), beleérte az arany-csomagokat. Ugyanígy az aktuális lakóhely, a holdingok, a vállalatok és a munkahely országa is elérhető kell legyen a játékon belül.

04., A tokenek adás-vétele az arany/cc-vel együtt játékostól legyen elérhető és a kereslet/kínálat kiegyensúlyozása.A tokenek vásárlása ugyanakkor limitált az aranypiac mintájára (lásd 10G/50G naponta).

05., Az elfoglalt - eredeti - régiókban a detszorzó növekedése független attól hogy egy másik nemzet hódítja meg. Csak egy sikeres RW eredményezi a csökkenését ugyanakkora sebességgel mint a növekedése.

06., A Legend szint számít a védelmi egyezményt (MPP) kötött társországokban is.

07., “Igaz Szövetséges” (True Ally) medál a szövetséges és védelmi egyezményt (MPP) kötött országokban való harcért, 50%-os jutalmazással az “Igaz Hazafi”(TP)-val szemben. Ugyanezen medálok átültetése a légi csatákra is.

08., A normál munka az adott országban lévő cégben csak az adott ország állampolgárainak lehetséges . Minden más állampolgársággal rendelkező lakos fizetésére dupla adó vonatkozik és oda kell utaznia ahol dolgozik.

09., A pártelnök javaslatot tud kitenni a pártfalra és kitiltani párttagot.
A katonai egység parancsnoka javaslatot tud kitenni a katonai egység falára és kitiltani egység tagot.
A javaslatok a falakon 3 napra kerülnek ki és amennyiben nincsenek visszahívva a játékos kitiltásra kerül.
Minden héten csak egy játékos tiltható ki, a javaslatok száma korlátlan.

10., Bazooka sebzés emelés 1.000.000 -ra.

Rakétagyár változtatás:

Q1 - 500.000
Q2 - 1.000.000
Q3 - 2.000.000
Q4 - 4.000.000
Q5 - 8.000.000
Q6 - 16.000.000
Q7 - 32.000.000

A játékos minden nap egyet termelhet és készletet halmozhat fel a raktárában.


11., A maximális erő minden játékos számára 350.000. Az ingyenes edzés 500-as szinttől lehetséges.

12., Szavazni csak azon játékosnak lehetséges aki minimum 2 hónapos. Jelölt egy hosszabb, 4 hónapos periódus után lehet. Pártelnöki szavazáson a pártba való belépéstől számított 7 nap múlva vehet rész, ez nem vonatkozik az új játékos az adott pártba való első belépésére.

13., Katonai egységekhez legalább 12 tag szükséges. Ha egy katonai egység tagszáma 12 alá esik feloszlatják és az alapítás költségét viszatérítik az alapítónak vagy a parancsnoknak. Bármely katonai egység amiben 3 LegendXX van, megkapja az “Elit” státuszt.

14., Politikai pártokhoz egalább 12 tag szükséges. Ha egy politikai párt tagszáma 12 alá esik feloszlatják és az alapítás költségét viszatérítik az alapítónak vagy az elnökének. A párt aktív státusza után jutalmat kap minden párttag aki dolgozik/edz minden nap és három egymást követő választáson szavaz . Az aktív státusz jutalma napi 1 csoki.

15., A kongresszusi tagok számára lehetőség adása hogy javasoljanak “Censure Citizen” törvényt, amihez 65%-os támogatás szükséges. A megszavazása esetén az adott játékos nem tehet közzé üzenetet, nem kommentelhet cikkek alatt, nem harcolhat és nem dolgozhat 7 napig. Kizárólag edzés és az ország elhagyása lehetséges.

16., Minden háborús törvény beadása és csataindítás lehetséges az Elnök, Miniszterelnök, Hadügyminiszter és Külügyminiszter számára. (A háborús tanács) A Szövetséghez való csatlakozás illetve kilépés csak az Elnök jogköre.

17., Kongresszusi beszélgető-felület (chat) létrehozása automatikusan a szavazás végeredményének megerősítése után a kongresszusi tagok, a kormánytagok és a pártelnökök között. Ugyanilyen beszélgető-felület (chat) létrehozása automatikusan a “Háborús tanács”, katonai egység-parancsnokok és másodparancsnokok között. Ugyanilyen beszélgető-felület (chat) létrehozása automatikusan minden szövetséges kormány tagjai és a szövetségi központ között.

18., A legtöbb csomag megvásárolható legyen tokenért. Néhány csomag csak akkor legyen megvásárolható ha megvetted a “Heti megmérettetés” csomagot. A Heti megmérettetés minden jutalma 20000 pontért legyen megszerezhető és az új “Weekly challenge” csomag dupla jutalmat ad 40000 pontig. Elérhető 4€-ért , nem megvásárolható tokenért és feloldja a következő pakkokat: “HARD TRAINING” csomag, “BIG COMPANY” csomag, “BLITZ” csomag, “MAVERICK” csomag.

19., “HARD TRAINING” csomag: 10 € / 100 token egy hónapra vagy 4€ hetente – 50%-kal több erőt ad a mindennapi edzés után és 40 aranyat havonta (10 arany hetente).

20., “BIG COMPANY” csomag: 10 € / 100 token egy hónapra vagy 4€ hetente – tartalmaz 200 munkaegységet (50-et a heti) és egy speciális bónuszt a megtermelt termékek után a világpiacon fellelhető legolcsóbb ajánlatok átlagából, akkor amikor a tulajdonos éppen termel. CC-ben ennek 10%-át kapod vissza.

21., “BLITZKRIEG” csomag: 10 € (tokenért nem elérhető) egy hónapra vagy 4€ hetente – az eddigi dolgokat tartalmazza és mellette még 8x 20 perces dupla deploy-méret booster. (a heti 2x-t)

22., “MAVERICK” csomag: 10 € (tokenért nem elérhető) egy hónapra vagy 4€ hetente – A játékos bármely divízióban harcolhat.

D4-es játékos D3-ba 85% erővel, D2-be 70% erővel, D1-be 50% erővel üthet.
D3-as játékos D2-be 85% erővel, D1-be 70% erővel üthet.
D2-es játékos D1-be 85% erővel üthet.
Mellékelve tartalmaz 20x 5 perces dupla deploy-méret boostert. (a heti 5x-t)

23., “TYCOON” csomag: 5 € / 50 token egy hétre – +20% termelési bónusz, 80 munkaegység, 50 arany-os piaci vásárlási limit.

24., “RESOURCE HARVESTER” csomag: 10 € / 100 token egy hónapra vagy 4€ hetente – 10%-kal több alapanyag termelési ráta, +20.000 raktárhely és 12 cég-reset token. (a heti +5.000 raktár és 3 cég-reset token)

25., “POWER” csomag: 10 € / 100 token egy hónapra vagy 4€ egy hétre – az eddigi dolgok plusz 24x 5 perces dupla deploy-méret booster.

26., “INFANTRY KIT”: 10 € / 100 token egy hónapra vagy 4€ egy hétre – az eddigi dolgok plussz 16x 10 perces dupla deploy-méret booster.


27., “WAR STASH”: 10 € / 100 token egy hónapra vagy 4€ egy hétre – az eddigi dolgok plussz 24x 3 perces dupla deploy-méret booster.

28., “COMBAT STASH”: 10 € / 100 token egy hónapra vagy 4€ egy hétre – az eddigi dolgok plussz 8x 10 perces dupla deploy-méret booster.

29., “MERCENARY” csomag: 5 € / 50 token egy hétre. +10% sebzés szövetséges és védelmi egyezményes országok csatáiban, mellette 14x 10 perces dupla deploy-méret booster, 7x 20 perces dupla deploy-méret booster, 45 duplacsoki, 14 Q5 repjegy.

30., “ELITE FIGHTER TRAINING CAMP”: 10 € havonta – azonnali +10.000 erő egészen 250.000-es maximumig.

31., GOLD Pakkok aranytartalmát megduplázni a mostanihoz képest.Ezek azok a változtatások amit az eRepublik aktív polgárai látni akarnak hogy visszanyerjék az érdeklődésüket és a játék jövőjébe vetett hitünket. Ezek a változtatások segítenek visszaállítani a bizalmat az eRepublik Labs és az Adminok felé.

Változtassuk meg a játékot együtt.

Az eRepublik Egyesült Játékosai.


fordította: wwenigma