Καλημέρα Ελλάδα

Day 4,856, 02:59 Published in Greece Greece by alioth
Καλημέρα αγαπημένοι μου Έλληνες!

Καταρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με εκλέξατε για Πρόεδρο της Ελλάδας για 6η φορά.

Έχουμε μείνει λίγοι στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί ως e-Ελλάδα
Μετά το banwave (πολλαπλά μπαναρίσματα) εναντίον των παικτών που χρησιμοποιούσαν κατά συρροή, παράνομες ως προς το παιχνίδι μεθόδους παιξίματος, η Συμμαχία μας, έχοντας επιδείξει μια αξιοσημείωτη αδελφοσύνη και πίστη ο ένας στον άλλο,
στέκεται επάξια μέσα στο παιχνίδι, βρίσκει την διασκέδαση στην ομαδικότητα και την συνεργασία, κοιτώντας μπροστά, κάνοντας τα αδύνατα, δυνατά για να γινει το παιχνίδι ακόμα καλύτερο για όλους.

Όπως βλέπετε, ξεκινήσαμε πολλά TW-s με στόχο να χτύσουμε μια ασπίδα προστασίας γύρω από τη χώρα, να ανακτήσουμε κάποιο σημαντικό στοκ και να επεκτείνουμε την επιρροή μας σε όλο τον κόσμο. Η Aegean Airlines πετάει με προορισμό την Κίνα, συμμετέχοντας σε μια επιχείρηση της CODE και το μέλλον δείχνει ελπιδοφόρο για όλους.

Ευελπιστώ οι διαχειριστές να συνεχίσουν να ανακτούν τον έλεγχο του παιχνίδι και να φροντίσουν να είναι δίκαιο και ενδιαφέρον για όλους.

Είναι άμεση προτεραιότητα να διατηρήσουμε τα TWs στις core περιοχές μας, ώστε να έχουμε τη χώρα μας κατά το δυνατό, ασφαλή από επιθέσεις και ταυτόχρονα να συμμετέχουμε προσεκτικά στις επιχειρήσεις της Συμμαχίας με σκοπό την επέκταση μας και τη δημιουργία βάσεων πολεμικής και οικονομικής εκμετάλλευσης.

Για το σκοπό αυτό, ακολουθείτε προσεκτικά τις εντολές που δημοσιεύονται στον τοίχο της χώρας ή στα μηνύματα εντός παιχνιδιού και προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ενεργοί. Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι και ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε για πραγματικές αλλαγές, να μεγαλώσουμε την κοινότητά μας και να κάνουμε τη χώρα μας πιο δυνατή.

Η κυβέρνηση αυτό το μήνα θα είναι:

Πρόεδρος της χώρας: alioth
Πρωθυπουργός: Miss Silence
Υπουργός Άμυνας: Jimkats1
Υπουργός Εξωτερικών: Rompers cousin from Greece / Vaggelisker
Υπουργός Παιδείας: Makrugiannis

Σύμβουλοι: Zeus Christou, Mithridatis, , Dr. Druid, Pasok na goustaroume

alioth
CP της eΕλλάδας ]