Kik a puccsisták?

Day 4,854, 05:36 Published in Hungary Slovakia by MasterKard

Szasztok

szeretném tisztázni a címben található kérdést, mert sajnos páran a puccsista szót szitokszóként használják, az pedig nem méltó ahhoz, amit számomra szimbolizál.

Puccsisták mi vagyunk. Mi, akik a szlovák puccsot is megcsináltuk, egyébként jelenleg ebben az MU-ban vagyunk megtalálhatóak:

Ide kattintva minusz hafhaf

Megkérek mindenkit, hogy ne sértegessenek minket azzal, hogy NN-t vagy FSB-t puccsistának hívják, mert egész egyszerűen nem érdemelték ki.

De akkor kik is vagyunk, mik is vagyunk?
Mi vagyunk azok a tankok, akik azt valljuk, hogy ez a játék a jelenlegi állapotában egy harci stratégiai játék, és ezért katonák is kell, hogy irányítsák. Kell a jelenlét, kell érteni a játékot, nem szabadna olyanokra bízni az ország vezetését, akik naponta maximum egyszer (van hogy egyszer se) lépnek be. Ha megnézitek a szavazásokat, soha nem érjük el a maximális szavazatszámot. Vannak olyan kongatagok, akik 30 nap alatt egyszer sem szavaznak.
A teljes eltörlés egyetlen előnye az volt, hogy nem volt konga.
Hosszú hónapok után most van újra kongája az országnak, végre felszabadulunk a változó széljárásnak, és a szövetségeseinknek köszönhetően, erre az egyik kongatag első kérdése, hogy minek van határzár? Nooormális Maaargit?

Teljesen dilletáns vagy csak simán érdektelen emberek kezében van eMagyarországon a törvénykezés.
A politikai és társadalmi modul halott.

Biztos jön majd a kérdés, hogy akkor miért veszünk részt benne?

Ha még mi sem lennénk a kongában, akkor aztán tényleg 40 vak vitatkozna a szinekről. Úgyhogy egyelőre jobb híján résztveszünk benne.

De visszatérve az eredeti kérdéskörre, mégegyszer nyomatékosan kérek mindenkit, hogy ne dobálózzanak a puccsista jelzővel, azt ki kell érdemelni.

Mi ki is érdemeltük, és büszkén viseljük.

üdv
A Puccsisták