Za muskarce 18+

Day 4,854, 02:38 Published in Serbia Serbia by CIRKON 7

Bio sam sretan. Moja djevojka i ja hodali smo više od godinu dana i zato smo se odlučili vjenčati.

Roditelji su nam pomogli u svakom pogledu, prijatelji su me hrabrili, a djevojka? Bila je san! Smetala mi je samo jedna stvar, itekako, i to jedna njena mlađa sestra.

Moja buduća šogorica imala je dvadeset godina, nosila je uske mini suknje i dekoltirane bluze. Redovito bi se saginjala kad bi bila u mojoj blizini i dobio sam mnogo ugodnih pogleda na njezino donje rublje.

To je moralo biti smišljeno. Nikad to nije činila kad je bila u blizini bilo koga drugog. Jednog dana nazvala me je mala sestra i zamolila me da dođem provjeriti pozivnice za vjenčanje. Bila je sama kad sam stigao. Šapnula mi je da ću se uskoro vjenčati i prema meni je imala osjećaje i želje koje nije mogla prevladati, a zapravo ih nije željela prevladati.

Rekla mi je da je htjela voditi ljubav sa mnom samo jednom prije nego što sam se oženio i život predao njenoj sestri. Bio sam u totalnom šoku i nisam mogla reći ni riječi.

Rekla je, "Idem gore u svoju spavaću sobu, i ako želite nastaviti s njom, samo dođite po mene." Bio sam zapanjen. Bio sam smrznuta u šoku dok sam je gledala kako se penje stubama. Kad je stigla do vrha, spustila je gaćice i bacila ih niz stepenice na mene.

Stajao sam trenutak, a zatim se okrenuo i otišao ravno do ulaznih vrata. Otvorio sam vrata i izašao iz kuće. Hodao sam ravno prema svom autu. Moj budući svekar stajao je vani.

Sa suzama u očima me poslušao i rekao: "Jako smo sretni što ste prošli naš mali test. Ne bismo mogli tražiti boljeg muškarca za našu kćer. Dobrodošli u obitelj.

Moral ove priče je: "Kondome uvijek držite u autu."